WhatsApp – asa arata functia de retragere a mesajelor

WhatsAPp va avea o noua functie care va permite retragerea mesajelor trimise de pe iPhone sau Android catre orice fel de contacte.

WhatsApp va avea o noua functie care ne va permite sa retragem mesajele trimise deja de pe terminalele iPhone sau Android pe care utilizam platforma. V-am vorbit acum cateva saptamani despre aceasta noua functie a WhatsApp pentru iPhone si Android, ea fiind aproape de lansare de catre compania detinuta de catre cei de la Facebook de ani de zile.

In imaginea de mai jos puteti vedea din nou cum arata butonul care va permite retragerea mesajelor trimise folosind WhatsApp pentru iPhone sau Android. In baza acestei noi functii pentru WhatsApp, orice fel de mesaj trimis de catre noi va putea fi retras printr-o simpla apasare de buton si va disparea din fereastra de conversatii a interlocutorilor nostri.

In momentul de fata nu exista o functie similara pentru aplicatia WhatsApp, deci orice fel de mesaje trimise raman in aplciatia interlocutorilor. Dupa ce va fi lansata noua functie WhatsApp, vom putea retrage mesajele trimise gresit, astfel ca interlocutorii nu vor vedea mesaje pe care noi nu dorim ca ei sa le citeasca, indiferent de motivul trimiterii.

WhatsApp testeaza aceasta functie noua pentru iPhone si Android de ceva vreme, ea fiind aproape pregatita pentru a fi lansata oficial. Deocamdata nu se stie ce perioada de pregatire mai este necesara pentru ca WhatsApp sa permita utilizarea, ei, insa se pare ca lansarea se apropie cu pasi repezi si o vom avea in curand disponibila pe terminale.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua functie a WhatsApp ?

whatsapp iphone unsend mesaje