Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 este extrem de fragil

Samsung Galaxy S8 este extrem de fragil

Samsung Galaxy S8 este mult mai fragil decat smartphone-urile obisnuite, iar asta din cauza ecranului care acopera tot panoul frontal.

Samsung Galaxy S8 este foarte fragil, insa un nou test ne arata din nou cat de mare este gradul de fragilitate al noului smartphone al companiei Samsung. Conform unor testeri din Germania, Samsung Galaxy S8 este de 2 ori mai fragil decat restul smartphone-urilor vandute in momentul de fata pe pietele globale.

Germanii au creat un sistem special de testare care invarte smartphone-urile pe toate colturile pentru a le descoperi punctele slabe, iar in cazul Samsung Galaxy S8 acesta s-a dovedit a fi la margini. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca marginile carcasei Samsung Galaxy S8 sunt foarte susceptibile la crapare in cazul accidentelor.

Vorbim despre un test in care majoritatea smartphone-urilor se pot invarti intr-o masinarie speciala de minim 100 de ori fara probleme, dar Samsung Galaxy S8 a cedat dupa 50 de intoarceri. Practic, Samsung Galaxy S8 a reusit sa se mentina fara probleme doar la o jumatate dintre testarile facute de catre germani, iar asta spune multe despre fragilitatea sa.

Samsung Galaxy S8 colturi fragile

Samsung Galaxy S8 este extrem de fragil

Desi ecranul frumos al Samsung Galaxy S8 se sparge foarte usor la colturi cand au loc accidentele de acest gen, partea buna este ca el poate fi utilizat in continuare. Totusi, la un pret de vanzare atat de mare pentru Samsung Galaxy S8, este necesar pentru oricine sa stie ca terminalul are nevoie de protectie suplimentara pentru a fi utilizat fara griji.

Acum facem trecerea din Germania in Romania, cei de la GlassGSM facand un test de rezistenta ceva mai bland pentru Samsung Galaxy S8. Nu l-au aruncat in fel si chip, insa in baza testului lor va puteti face o idee in legatura cu nivelul de rezistenta al ecranului Samsung Galaxy S8 daca un obiect dur intra in contact cu el de la distanta nu chiar atat de mare.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt doua smartphone-uri foarte elegante si foarte frumoase, insa fragilitatea le caracterizeaza deasemenea.

LIKE
Articolul anterioreMAG are reduceri bune la bratarile de fitness
Urmatorul articoliPhone 8 – o noua schita prezinta viitorul design