Apple va dubla piata huburilor inteligente pentru case

Compania Apple urmeaza sa intre pe piata huburilor inteligente pentru case, precum Google Home sau Amazon Alexa, iar piata se va dubla dupa lansarea acestui nou produs. Conform unor zvonuri recente, Apple vrea sa lanseze un hub pentru case inteligente care este bazat pe Siri, el urmand a controla gadget-urile inteligente din case si nu numai.

Amazon si Google domina piata acestui tip de produse, aproape 20 de milioane fiind active in SUA in momentul de fata, insa putine sunt si cu adevarat utile. Dupa lansarea unui produs de acest gen dezvoltat de catre Apple, piata urmeaza sa se dubleze multumita fanilor Apple care vor dori sa cumpere cel mai nou gadget al companiei.

Nimeni nu stie cat va costa noul produs al companiei Apple, insa probabil un pret de 200 – 300 de dolari va fi practicat de catre cei din Cupertino la inceput. Apple nu vrea sa lanseze un produs ieftin, ci unul scump care sa ofere functii relativ bune care sa convinga oamenii sa cumpere produsul, cel putin in tarile ale caror limba este inteleasa de catre Siri.

Noul produs al Apple ar fi aproape pregatit pentru lansarea oficiala, iar cele mai recente informatii sugereaza faptul ca WWDC 2017 va fi evenimentul in cadrul caruia el va fi prezentat. Daca acest lucru este adevarat, sau nu, ramane de vazut, insa cei de la Apple ar putea lua foarte multa lume prin surprindere cu prezentarea acestui produs nou.

“Amazon.com Inc is dominating the nascent market for voice-controlled speakers, research firm eMarketer said on Monday. The e-commerce giant’s Amazon Echo and Echo Dot devices will claim a 70.6 percent share of the U.S. market this year […] That puts it far ahead of Alphabet Inc’s Google Home, a similar gadget that has a 23.8 percent share, and less successful offerings from other tech companies.”

Siri difuzor inteligent