Amazon va lansa un nou Echo cu ecran tactil

Amazon intentioneaza sa anunte in cursul acestei zile un nou produs Echo, adica un difuzor inteligent care de aceasta data va avea si un ecran tactil integrat. In imaginea de mai jos puteti vedea cuma rata aceasta noua versiune a Amazon Echo, design-ul dispozitivului fiind urat, insa functionalitatea ar trebui sa fie mult mai buna decat cea a versiunii actuale.

Amazon Echo 2017 va avea un ecran tactil cu diagonala de 7 inch, iar acolo utilizatorii vor putea vedea o varietate de informatii, probabil inclusiv din website-ul celor de la Amazon. Mai mult decat atat, Amazon Echo va putea face si apeluri VoIP pentru utilizatori, o camera frontala permitandu-i probabil sa faca si apeluri video la cerere.

Amazon Echo urmeaza sa fie o versiune imbunatatita a versiunii Look, lansate recent de catre Amazon, aceasta din urma fiind disponibila fara un ecran tactil. In noul Amazon Echo, se pare ca utilizatorii vor putea inclusiv sa-si faca poze cu diverse haine pe care le probeaza si ar putea sa le compare online cu altele disponibile deja in diverse motoare de cautare.

Amazon Echo urmeaza sa fie mai scump decat Alexa, deci se speculeaza ca el urmeaza sa coste minim 200 de dolari in momentul lansarii. Cat succes ar putea avea acest nou produs al celor de la Amazon este greu de spus, insa din moment ce compania lanseaza un nou Echo, este clar ca exista cerere pe piata pentru asemenea gadget-uri.

“Separately, the Seattle-based retailer is expected to announce a broader rollout of telephone services for Echo devices within the next few weeks, according to the people. Calling capabilities may be rolled out in stages, one of the people said, for example starting as an intercom within the house between Echo devices, or between Echo owners. Because the capabilities are internet based, it isn’t expected to require a SIM card or other mobile phone technology.”

Amazon Echo 2017