Prima Pagina iPhone iPhone – iata cum accesezi o functie secreta a iOS

iPhone – iata cum accesezi o functie secreta a iOS

iPhone are o functie secreta si foarte interesanta pentru aplicatia Mail din iOS, aceasta permitandu-ne sa vizualizam o serie de foldere acunse in mod normal in interfata. In imaginea de mai jos puteti vedea despre ce este vorba, aplicatia Mail din iPhone permitandu-ne sa vizualizam email-urile sortate in diverse foldere in functie de moul in care am interactionat cu ele.

Aplicatia Mail din iPhone ne permite sa vizualizam doar email-urile care au atasamente, doar cele trimise la mai multe persoane, doar cele in care sunt grupate mai multe, conversatii, etc. Compania Apple a implementat aceasta functionalitate in aplicatia Mail din iPhone pentru a simplifica modul in care interactionam cu toate mesajele pe care le avem disponibile.

Accesarea acestei functii din aplicatia Mail pentru iPhone se face foarte simplu, apasarea butonului de editare din interfata principala afisandu-ne intreaga lista de foldere. La afisare, va trebui sa bifati folderele pe care doriti sa le vedeti in interfata aplicatiei Mail din iPhone, compania Apple ascunzand in mod nativ unele dintre ele pentru a nu genera confuzie.

Toate terminalele iPhone si aplicatiile iPad au aceasta functionalitate disponibila in aplicatia Mail, asa ca va puteti folosi de ea fara probleme oriunde ati fi.

iPhone mail folder ascuns

 • Roasted Wookie

  nice.

 • Alta_intrebare

  Cum spuneam, mulți au iPhone , dar încă nu au descoperit tot .

 • Alta_intrebare

  Toate functiile*

 • sawrl

  subscriu! si se pare ca printre ei se afla si zaone…..

 • Florin Gabriel Haja

  Am Android de 5 ani și încă nu știu ABSOLUT toate funcțiile. Custom ROM am pus, tweak-uri, aproape că am și codat o aplicație în Java cu Android Studio