Pinterest poate identifica multiple obiecte din poze

Pinterest, una dintre cele mai mari retele de partajare de poze de pe planeta, a anuntat in cursul acestei zile lansarea unei noi functii extrem de interesante. In februarie toti americanii au avut ocazia de a testa sistemul Lens, care permite cautarea de pin-uri din Pinterest prin simpla fotografiere a unor obiecte pe care le gasim in lumea larga.

Cei de la Pinterest au anuntat ca incepand de astazi aceasta functie este imbunatatita, astfel ca utilizatorii pot identifica multiple obiecte din poze simultan. Folosind functia Lens a aplicatiei Pinterest, utilizatorii pot identifica multiple obiecte dintr-o poza si le pot cauta folosind reteaua, deci pot descoperi mai usor mai multe lucruri care ii intereseaza.

Cei de la Pinterest sustin ca tehnologia din spatele Lens este atat de avansata incat utilizatorii pot face poze chiar si cu incaperi intregi, iar obiectele vor fi identificate. Aceasta imbunatatire a functiei Lens din Pinterest ajuta utilizatorii sa descopere mai usor si mai rapid obiecte despre care nu stiu nimic, board-urile cu imagini fiindu-le afisate imediat.

Cu aceasta actualizare a aplicatiei Pinterest, functia Lens poate fi folosita si pe iPhone, inclusiv cu 3D Touch, iar daca va folositi de coduri QR, aplicatia este si mai utila. Desi functia Lens a celor de la Pinterest nu este 100% fara de greseala, ea simplifica totusi procesul de a invata lucruri noi despre obiectele care se afla mai mereu in jurul nostru, asa ca este foarte utila.

Aplicatia Pinterest este disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.

Pinterest Lens identificare obiecte