eMAG iti va livra comenzile cand vrei, pentru o suma modica

eMAG a anuntat ca va lansa un nou serviciu de livrari care va permite alegerea unei zile si a unui interval orar in care se vor face livrarile.

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania care are in aceasta pagina o mega campanie de reduceri, pregateste o schimbare extrem de interesanta pentru modul in care sunt livrate comenzile plasate de catre clienti. Mai exact, eMAG pregateste lansarea unui serviciu de livrare a comenzilor in anumite intervale orare care pot fi selectate de catre clienti, dar care presupun si o taxa de livrare ceva mai mare.

Mai exact, clientii eMAG vor putea alege orele intre care o comanda va fi livrata intr-o anumita zi, insa vor plati intre 18 si 22 de lei pentru acest “privilegiu”. Pentru inceput, doar anumite produse din oferta celor de la eMAG vor fi disponibile pentru achizitie in baza acestui noi serviciu, iar el va fi oferit nu doar in Bucuresti, ci si in alte orase din tara.

Incepand cu aceasta vara, clientii eMAG din Bucuresti si cele 11 orase care au un showroom eMAG vor beneficia de acest nou serviciu de livrare intre anumite ore. Serviciul va putea fi folosit inclusiv pentru livrari in weekend ale produselor comandate de la eMAG, iar totul pentru o suma egala cu ceea ce platiti in mod normal pentru o livrare.

eMAG iti va livra comenzile cand vrei, pentru o suma modica

Mai mult decat atat, serviciul de livrare in 2 ore pe care eMAG il are de ceva vreme, va fi extins in cele 11 tari in care exista un showroom al magazinului. Acum el este disponibil doar pentru clientii eMAG din Bucuresti, care trebuie sa plateasca 40 de LEI pentru el, dar din vara acesta si cel nou vor fi disponibile si in cele 11 orase cu showroom eMAG.

Partea buna a acestui nou serviciu al celor de la eMAG este ca plata livrarii nu este suplimentara unei alteia, deci veti plati doar intre 18 si 22 de LEI pentru livrare. Astazi cei de la eMAG taxeaza livrarile cu preturi cuprinse intre 15 si 25 de LEI, uneori indiferent de valoarea unor produse, deci diferenta nu va fi chiar atat de mare pentru noul serviciu.

“Într-o primă fază, vom introduce acest serviciu doar pentru produsele eMAG. Din 2018 vom introduce acest serviciu și pentru produsele vândute de partenerii noștri. În prezent, dacă vrei să primești produsele duminică, trebuie să optezi pentru serviciul de livrare în 2 ore și te costă aproape 40 de lei. Serviciul este disponibil doar pentru București și pentru anumite produse. Din vară, clienții vor avea opțiune să comande prin serviciul de livrare în anumite intervale orare, în București și în orașele în care eMAG are showroom-uri, adică în 11 alte orașe.”

Noul serviciu al celor de la eMAG este extrem de bun pentru persoanele care lucreaza in orele in care livreaza de obicei curierii, adica 9 – 17. Pentru o suma modica, aceste persoane vor putea primi coletele eMAG inclusiv in weekend, iar asta ii scuteste de probleme cu primirea coletelor trimise de catre magazin.

emag livrari colete zi pret