WhatsApp – 2 noi functii pregatite pentru noi

WhatsAPp pregateste doua noi functii extrem de utile pentru utilizatorii platformei, acestea urmand a fi disponibile inclusiv in WhatsApp Web.

WhatsApp se pregateste sa implementeze in WhatsApp Web doua noi functii extrem de interesante, una dintre ele urmand a fi disponibila in curand si pentru iPhone. Vorbesc pentru inceput despre functia WhatsApp care va permite retragerea mesajelor trimise catre prietenii nostri, aceasta urmand a avea in mod oficial denumirea Recall cand va fi lansata.

Functia va fi implementata initial in aplicatia WhatsApp pentru iPhon, insa la foarte scurt timp va ajunge inclusiv in WhatsApp Web pentru cei care folosesc platforma. WhatsApp Web este un website care ne permite sa folosim WhatsApp si de pe calculatoare, dar numai daca am facut conexiunea dintre calculator si un iPhone inainte de a accesa platforma.

Dupa implementarea acestei functii Recall in WhatsApp pentru iPhone si Android, plus WhatsApp Web, orice mesaj trimis de catre noi va putea fi retras. Deocamdata nu se stie ce limita de timp va seta WhatsApp pentru retragerea mesajelor trimise folosind WhatsApp, dar probabil vorbim despre o perioada de 5 minute, suficienta pentru a retrage mesajul.

Separat de aceasta noua functie a WhatsApp, compania intentioneaza sa implementeze in WhatsApp Web si o notificare care ne spune cand terminalul iPhone ramane fara baterie. Puteti vedea in a doua imagine de mai jos cum arata aceasta notificare a WhatsApp prin WhatsApp Web, astfel ca vom sti din timp cand urmeaza sa ramana terminalul fara baterie.

Aceste noi functii ale WhatsApp sunt in proces de dezvoltare si vor fi disponibile in curand.

WhatsApp recall retragere mesaj

WhatsApp alerta baterie