Prima Pagina Navigon NAVIGON Europe este vandut la reducere pentru iPhone si iPad

NAVIGON Europe este vandut la reducere pentru iPhone si iPad

Va spuneam acum mai bine de o saptamana ca aplicatia NAVIGON Europe este disponibil la REDUCERE in App Store, iar dezvoltatorii sai inca o ofera la un pret aproape injumatatit, asa ca astazi va readuc aminte faptul ca ea este in continuare disponibila la un pret foarte bun.

Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la REDUCERE din App Store-ul companiei Apple.

Compania dezvoltatoare a aplicatieir ofera la pret redus NAVIGON Europe si veti avea parte de un software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa.

Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.

WITH NAVIGON YOU CAN TURN YOUR IPHONE OR IPAD INTO A FULLY FUNCTIONAL MOBILE NAVIGATION SYSTEM. THANKS TO A FAITHFUL ADAPTATION OF THE MENU FUNCTIONS, THE APP FITS IN SEAMLESSLY WITH THE IOS OPERATING CONCEPT AND CAN BE INSTALLED ON ANY IPHONE 3GS, IPHONE 4, IPHONE 4S, IPHONE 5 OR IPAD DEVICE (THE NAVIGATION FUNCTION IS ONLY AVAILABLE ON THE IPAD WIFI +3G). 

Daca sunteti interesati de Navigon, atunci Navigon Europe este disponibil pentru DESCARCARE la PRET REDUS, de la 79.99 euro la 70 euro, in perioada urmatoare in App Store, asa ca ar fi bine sa beneficiati de ocazie pentru a il achizitiona.

navigon-europe-oferta-iphone

 • Csi02

  La mine nu apare redus

 • raducotoman

  Nici la mine.

 • E o greseala in text, e redus de la 90 la 80 de €.

 • Csi02

  Eu știam că ăsta e prețul oficial 79,99€. Nu cred că e redus deloc.

 • KlaudiNhO

  a fost redus acum 2 … 3 saptamani …

 • Csi02

  De Paști… Așa a fost. Chiar mă miram ca iar e la reducere. Zaone cred că poți șterge articolul. Nu e valabil! 😉

 • emylo

  79.99 e pretul standard
  Si eu astept sa o bage din nou la in 55 sa o achizitionez 🙂