Prima Pagina aplicatii Pirates of the Caribbean : Tides of War – jocul pentru iPhone...

Pirates of the Caribbean : Tides of War – jocul pentru iPhone si iPad

Pirates of the Caribbean : Tides of War este denumirea unui nou film din seria Piratii din Caraibe, insa este si denumirea unui joc special creat pentru film. In clipul video de mai jos puteti vedea gameplay-ul pe care il ofera jocul Pirates of the Caribbean : Tides of War pentru noi, rolul vostru fiind de a deveni un pirat din Caraibe direct de pe propriul smartphone.

In jocul Pirates of the Caribbean : Tides of War voi veti controla o nava pentru care va trebui sa alcatuiti echipajul potrivit pentru a cuceri marile. Dezvoltatorii sustin ca Pirates of the Caribbean : Tides of War ar fi cel mai original joc de acest gen creat vreodata pentru iPhone sau iPad, astfel ca vom avea parte de o experienta foarte interesanta.

Pirates of the Caribbean : Tides of War ne va pune in postura unui capitan pirat care va trebui sa intre si intr-o alianta a piratilor care trebuie sa se lupte cu unele creaturi supranaturale. Jack Sparrow, Will Turner si capitanul Barbossa se numara printre caracterele pe care le veti intalni in Pirates of the Caribbean : Tides of War, asa ca veti face legatura cu filmul.

“You are the captain of your pirate haven in Pirates of the Caribbean: Tides of War. Recruit notorious marauders to your mighty corsairs to dominate the ocean! Become a legendary pirate captain and plan out assaults against millions of other pirates from all around the world in the most original pirate war game! Create or join a pirate alliance to rally forces to battle against supernatural creatures and other sea rovers on the vast open seas.”

Pirates of the Caribbean : Tides of War este un joc foarte dinamic pe care il putem incerca pe propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri si probabil nu vom fi dezamagiti. Intreaaga actiune a jocului Pirates of the Caribbean : Tides of War este inspirata din actiunea pe care o vedem in filmul care va rula pe marile ecrane, toate jocurile de acest gen fiind gandite asa.

  • BUILD fleets and RECRUIT fearless pirates for the battle to come
  • PLUNDER your enemies to become the one and only PIRATE CAPTAIN of the Caribbean
  • DOMINATE the ocean by forming ALLIANCES with pirate captains from all around the world
  • Dive into EPIC QUESTS featuring Pirates of the Caribbean movie plots and characters

Pirates of the Caribbean : Tides of War este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore, urmand acest link.

LIKE
Articolul anteriorSamsung dezolta un smartphone premium, dar cu clapeta
Urmatorul articolWhatsApp – amenda mare data de catre autoritati