Samsung dezolta un smartphone premium, dar cu clapeta

Samsung are in momentul de fata in proces de dezvoltare un smartphone premium care are clapeta, acesta fiind acel terminal pliabil despre care tot auzim. De luni de zile se tot zvoneste ca Samsung vrea sa revolutioneze lumea smartphone cu un smartphone nou, iar unul pliabil ar putea ridica unele spranceni, sau ar putea aduce si niste bani in conturile Samsung.

Acest smartphone pliabil urmeaza sa aiba unele functii ale Samsung Galaxy S8 integrate pentru a genera ideea de terminal premium. Printre acestea se numara un cititor de amprente, rezistenta la apa, dar nu este exclus nici ca un sistem de incarcare wireless sa fie disponibil, impreuna cu posibile camere de calitate la fel de buna precum cele din produsele actuale.

Noul smartphone al celor de la Samsung ar putea avea numele de cod SM-W2017, un ecran doua ecrane OLED cu diagonala de 4.2 inch si un chip Snapdragon 430 cu performante slabe. Terminalul ar putea avea 64 GB spatiu de stocare, o camera principala de 12 megpaixeli si una frontala de 5 megapixeli, dar aici se cam opresc informatiile despre specificatii.

Desi acest smartphone pliabil va avea multe specificatii importante, utilizarea unui chip Snapdragon 430 sugereaza ideea ca terminalul nu va avea terminale chiar atat de premium. Daca Samsung nu va implementa componente de top in noul sau smartphone cu clapeta, atunci este clar ca va fi un dispozitiv de duzina si nu unul premium.

“Samsung plans to launch a new folder phone with high-end features such as wireless charging, fingerprint scanning and Samsung Pay. The phone is expected to feature 4.2-inch dual OLED display screens; Qualcomm’s Snapdragon 430 processor; 64GB memory; 2300mAh battery capacity; 12 megapixel rare-facing and 5 megapixel front-facing cameras.”

samsung smartphone clapeta

5 COMENTARII

  1. Ce site de comuniști! Am postat un link de pe YouTube cu acest telefon Samsung w2017 și ai șters imediat link-ul am sa șterg aplicația voastră din telefon și mă……. Pe site-ul vostru de comuniști corupți !!