Prima Pagina aplicatii Dezvoltatorii Prisma lanseaza noi filtre si functii pentru aplicatie

Dezvoltatorii Prisma lanseaza noi filtre si functii pentru aplicatie

Prisma este o aplicatie deja binecunoscuta utilizata pentru “manipularea” imaginilor. Membrii Prisma Labs au fost creatorii acestei aplicatii faimoase, cu ajutorul carora putem transforma cele mai bune fotografii in opere autentice de arta, prin filtre.

Dezvoltatorii au lansat o actualizare pentru aplicatia lor, in care au adaugat un magazin de filtre cu nici mai mult nici mai putin de 10 de filtre noi gratuite. Ca toate filtrele anterioare, cele noi sunt inspirate de stilurile artistice ale pictorilor si artistilor de renume.

Aceasta aplicație are o sectiune unde filtrele sunt disponibile pentru descarcare complet gratuite. Odata cu aparitia noilor filtre, nu pare sa se schimbe acest lucru, deoarece aplicatia nu permite achizitii in cadrul acesteia.

Dupa actualizarea aplicatiei, atunci cand utilizatorii deschid aplicatia, va fi afisata o pictograma care contine fraza “Obtineti mai multe filtre!”. Daca faceti click pe aceasta pictograma, veti fi redirectionați catre magazin, unde veti gasi toate filtrele disponibile, clasificate dupa noi, populare, sau mai vechi.

O alta caracteristica care a fost incorporata este butonul “Filtrele mele” in coltul din dreapta sus al ecranului principal al magazinului. Din aceasta sectiune, utilizatorii pot elimina filtrele la care s-au saturat si pot ordona filtrele pe care doresc sa le plaseze ca favorite in partea de sus a listei.

Dezvoltatorii au promis ca majoritatea utilizatorilor activi vor putea sa isi creeze propriile stiluri si filtre si sa le impartaseasca in propriul magazin al aplicatiei. Nu este inca, cunoscut cand aceasta noutate va fi incorporata, dar intre timp ne putem bucura de noile filtre adaugate.

LIKE
Articolul anteriorFacebook: un barbat si-a dat foc in direct
Urmatorul articoliOS 11 concept arata un Dark Mode pe care-l vei dori!