Designed for – Apple promoveaza functiile iOS

Designed for este denumirea unei noi campanii prin care compania Apple promoveaza modul in care functiile de accesibilitate ajuta persoanele cu deficiente sa foloseasca produsele Apple. Mai jos aveti o serie de clipuri video care ne arata cat de usor le este persoanelor cu deficiente de auz, vedere, si nu numai, sa foloseasca unele functii ale produselor Apple.

Cei din Cupertino au fost totdeauna laudati pentru faptul ca implementeaza functii de accesibilitate foarte importante pentru utilizatori, iar aceste clipuri au menirea de arata cat de majora este diferenta facuta de catre ele. Cei de la Apple prezinta si aplicatii care completeaza functiile de accesibilitate si usureaza viata unor oameni care nu au ajutor similar de la alte gadget-uri.

“Patrick is a DJ and producer with a passion for music and excellent food. With VoiceOver, he has the freedom to express himself in his home studio with Logic Pro X and in the kitchen with TapTapSee. Meera is a teenager who loves soccer and jokes. She uses TouchChat on iPad to talk with her friends and family, and deliver the occasional one-liner. Ian is an outdoor and birding enthusiast. With Siri on iPhone, he can play a bird call or chat with a friend via FaceTime, and with Switch Control he is able to capture the perfect waterfall photo.”

https://www.youtube.com/watch?v=EHAO_kj0qcA

https://www.youtube.com/watch?v=4PoE9tHg_P0

https://www.youtube.com/watch?v=3d6zKINudi0

https://www.youtube.com/watch?v=SoEUsUWihsM