Facebook Messenger are acum o noua interfata

Facebook Messenger este in plina actualizare in momentul de fata, iar compania Facebook vrea sa faca schimbari majore pentru interfata aplicatiilor. Mai exact, Facebook Messenger va avea o interfata mult mai simpla care va pune in prim-plan functiile de mesagerie ale aplicatiei, adica exact scopul pentru care intreaga platforma a fost creata.

Conform celor de la Facebook, incepand cu aceasta schimbare Facebook Messenger ne va simplifica procesul de a purta conversatii cu prietenii sau firmele cu care intram in contact. Puteti vedea in interfata de mai jos cum arata interfata noua pentru Facebook Messenger, ea afisandu-ne in prim-plam conversatile si in subsidiar celelalte functii.

In partea superioara a interfetei Facebook Messenger putem vedea tab-uri care ne duc la intreaga arhiva de mesaje, lista cu prieteni activi sau grupurile de conversatii. Desi aceasta schimbare pune accentul pe mesaje, functia Messenger Day nu dispare din Facebook Messenger, story-urile zilnice fiind afisate in continuare in pagina principala.

Facebook Messenger a avut parte de foarte multe schimbari de-a lungul timpului, insa multe dintre ele au fost aspru criticate de catre utilizatorii platformei. Ei bine aceasta de acum ar putea fi apreciata, deoarece pune in atentie conversatiile si nu functiile inutile de care lumea nu are nevoie, dar cat de apreciat este totul vom afla abia peste cateva zile.

“The new home screen still has all your favorite features but is now organized around making Messenger your hub for connecting with all the people and businesses you care about. Now, along the top of the inbox, you’ll see tabs that help you navigate to your Messages, tell you who is Active so you know who you can quickly reach, and a place to find your favorite Group conversations.”

Facebook Messenger interfata noua

6 COMENTARII

  1. E de c…. pe orice hârb de android, messengerul și Facebook se lansează ușor. Pe iPhone din ce in ce mai greu. Am iPhone 6s și cand deschid Facebook-ul parca as deschide un joc :-j

  2. Cat de rău au stricat aplicatia asta, nu o mai folosesc de jumate de an din cauza funcțiilor inutile pe care le are iar acum folosesc doar facebook lite