Instaleaza iOS 10.3.3 public beta 1 pe iPhone si iPad

iOS 10.3.3 public beta 1 poate fi instalat incepand de ieri pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, aceasta versiune a sistemului de operare fiind lansata in cursul serii trecute. Stiti deja ca prima versiune beta a iOS 10.3.3 nu aduce multe schimbari pentru utilizatori, asa ca nu prea aveti la ce sa va asteptati dupa instalarea iOS 10.3.3 public beta 1.

In mod oficial, compania Apple sustine ca iOS 10.3.3 public beta 1 imbunatateste performantele generale ale iDevice-urilor, rezolvand unele probleme de functionare si imbunatatind stabilitatea. Separat de asta, iOS 10.3.3 public beta 1 are doar cateva wallpaper-uri pentru iPad Pro 12.9 inch, asa ca dupa instalare nu va asteptati sa vedeti ceva substantial diferit fata iOS 10.3.2.

Inainte de a va gandi sa instalati iOS 10.3.3 public beta 1, trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 10.3.3 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Instaleaza iOS 10.3.3 public beta 1 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.3.3 public beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.3.3 public beta 1 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.3.3 public beta 1, puteti face oricand downgrade la iOS 10.3.2, asa ca exista alternative.

iOS 10.3.3 public beta 1 instalare