iOS 10.3.2 – autonomia bateriei comparata cu iOS 10.3.1

iOS 10.3.2 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple, iar una dintre principalele griji ale utilizatorilor a fost sa afle in ce fel va fi afectata autonomia bateriei iPhone sau iPad dupa instalarea sa. Un raspuns rapid nu a putut veni imediat dupa lansare, insa ieri v-am spus cum sta situatia, iar astazi puteti vedea si o comparatie video.

In clipul video de mai jos avem o comparatie intre autonomia bateriei iOS 10.3.2 si cea a iOS 10.3.1, ele fiind testate folodind aplicatia Geekbench pentru iOS. Dupa cum veti vedea si in clip, diferente majore intre autonomia bateriei iOS 10.3.2 si cea a iOS 10.3.1 nu exista, insa noua versiune a iOS aduce un foarte mic spor pentru perioada ed utilizare.

Vorbim despre doar cateva minute in plus de utilizare pe care iOS 10.3.2 ni le ofera pe iDevice-uri, insa in diverse situatii, acestea s-ar putea dovedi a fi esentiale. In cazul unui singur iPhone s-a inregistrat o autonomie mai scazuta in iOS 10.3.2 fata de iOS 10.3.1 insa diferenta a fost una prea mica pentru a conta foarte mult in economia generala a lucrurilor.

Acestea fiind spuse, iOS 10.3.2 ofera o autonomie foarte buna pentru iPhone, iPad si iPod Touch, usor superioara celei din iOS 10.3.1. Desigur ca rezultatele acestea pot fi diferite fata de ceea ce obtineti voi in folosirea zilnica terminalelor, insa asta tine in principal de ceea ce utilizati pe dispozitive.