iOS 10.3.2 si autonomia bateriei pe iPhone sau iPad

iOS 10.3.2 are o autonomie a bateriei ce este cel putin la fel de buna precum cea oferita de catre versiunile anterioare ale iOS 10 pe iPhone sau iPad.

iOS 10.3.2 poate fi instalat de zilele trecute pe iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple luand pe toata lumea prin surprindere cu lansarea acestei actualizari. iOS 10.3.2 a fost testat pentru o lunga perioada de timp inainte de a fi lansat oficial de catre Apple, deci experienta de utilizare pe care o ofera ar trebui sa fie una foarte buna.

Cand vorbim despre experienta de utilizare trebuie sa avem in vedere si autonomia bateriei pe care iOS 10.3.2 o ofera pe iPhone, iPad si iPod Touch. Avand in vedere ca iOS 10.3.2 este testat de 2 luni in versiune beta, multi dintre voi v-ati facut deja o idee in legatura cu ceea ce va puteati astepta dupa lansarea versiunii finale a sistemului de operare.

In cazul meu, autonomia bateriei iOS 10.3.2 este la fel de buna precum in cazul iOS 10.3.1, sau a iOS 10.3 pe iPhone 7 Plus. N-am observat vreo crestere sau vreo scadere in ceea ce priveste autonomia bateriei, terminalul functionand la fel de mult dupa o incarcare, iar aceasta este o realizare foarte mare pentru Apple, care ofera stabilitate.

iOS 10.3.2 si autonomia bateriei pe iPhone sau iPad

In ceea ce priveste marturiile altor utilizatori cu privire la autonomia bateriei iOS 10.3.2, parerile sunt impartite, existand reclamatii, dar si aprecieri. In functie de modul in care sunt utilizate iPhone, iPad si iPod Touch-urile, autonomia bateriei iOS 10.3.2 poate fi diferita, iar acest lucru este perfect normal pentru ca nu toate persoanele isi folosesc dispozitivele la fel.

Totusi, in ciuda acestui lucru, in utilizarea obisnuita, autonomia bateriei iPhone, iPad si iPod Touch cu iOS 10.3.2 ar trebui sa fie una la fel de buna precum in trecut. S-ar putea sa aveti momente in care sa observati ca autonomia bateriei iOS 10.3.2 este mai buna, sau mai slaba, insa totul depinde de felul in care va folositi zilnic iDevice-urile.

Voi ce experienta ati avut pana acum cu autonomia bateriei iOS 10.3.2 ?

ios 10.3.2 autonomie baterie iPhone iPad