YouTube a lansat o noua functie pentru toti utilizatorii

YouTube a lansat de ceva vreme posibilitatea de a face streaming video de pe calculatoare sau terminale mobile, functia fiind numita YouTube Live. Initial cei de la Facebook au luat decizia de a oferi YouTube Live doar pentru youtuberii care au foarte multi abonati la canalele proprii, insa incepand de astazi ea este disponibila pentru toata lumea.

Anuntul a fost facut in cursul acestei zile de catre compania YouTube, ea oferindu-le tuturor youtuberilor posibilitatea de a se bucura de aceasta functie. YouTube Live a fost lansat ca un raspuns la Facebook Live, iar asta pentru ca Facebook atragea tot mai multi utilizatori care doreau sa faca streaming in direct de pe propriile calculatoare, sau terminale mobile.

Schimbarea oferita de catre compania YouTube le va permite utilizatorilor din lumea intreaga sa faca mult mai usor transmisiuni in direct prin YouTube Live. Acest lucru va creste desigur si rata de utilizare a YouTube, deoarece acum nu este neaparat ca un canal sa aiba macar 1000 de urmaritori, sau sa fie autorizat, pentru a folosi functia.

Aplicatia YouTube pentru iOS a fost actualizaata chiar noaptea trecuta de catre companie, deci permite deja folosirea acestei functii de catre orice doritori. In viitor nu se stie ce ar mai putea oferi compania YouTube pentru transmisiuni in direct, sau alte functii, dar probabil va incerca sa atraga tot mai multi utilizatori prin orice fel de metode.

YouTube live utilizatori