Apple refuza sa schimbe castile Beats explodate in urechea unei femei

24

Acum cateva saptamani v-am povestit despre experienta groaznica a unei femei ale carei casti Beats au explodat in timp ce aceasta dormea intr-un avion ce se afla la peste 10.000 de metri inaltime. Incidentul a atras atentia presei mondiale in acel moment, iar pentru ca vorbim despre o pereche de casti Beats, cei de la Apple s-au implicat pentru a investiga cazul.

In timpul investigatiei cei de la Apple au aflat ca la baza problemei sta o pereche de baterii AAA pe care femeia le-a cumparat de la un poducator tert. Avand in vedere ca acele baterii sunt cauza exploziei, compania Apple a decis sa nu inlocuiasca perechea de casti afectata in incident, asa cum este si normal pana la urma.

Desigur ca femeia s-a declarat dezamagita de decizia companiei Apple deoarece castile respective nu functioneaza fara baterii, iar Apple nu recomanda baterii ce ar trebui folosite. Aceasta recomandare nu este facuta deoarece, probabil, orice fel de baterii sunt bune, atat timp cat nu explodeaza, aceasta fiind vina producatorului bateriilor si nu a Apple.

Nu se stie ce fel de casti Beats folosea femeia, insa cateva modele au nevoie de baterii AAA pentru a functiona, iar oricine poate folosi orice fel de baterii doreste. Din pacate incidente de acest gen pot aparea la orice fel de produse electronice standard care au nevoie de baterii AAA pentru a functiona.

“An Australian woman whose face, hands and hair were burned when her headphones exploded on a plane won’t be compensated by manufacturer Apple because third-party batteries were at fault. The woman, who wishes to remain anonymous, was napping on a Beijing to Melbourne flight in February when she was awoken by the sound of an explosion and a burning sensation on her face. “Our investigation indicated the issue was caused by a third-party battery,” an Apple representative said in a statement issued by the woman’s lawyers on Friday.”

casti foc avion