Apple refuza sa schimbe castile Beats explodate in urechea unei femei

Acum cateva saptamani v-am povestit despre experienta groaznica a unei femei ale carei casti Beats au explodat in timp ce aceasta dormea intr-un avion ce se afla la peste 10.000 de metri inaltime. Incidentul a atras atentia presei mondiale in acel moment, iar pentru ca vorbim despre o pereche de casti Beats, cei de la Apple s-au implicat pentru a investiga cazul.

In timpul investigatiei cei de la Apple au aflat ca la baza problemei sta o pereche de baterii AAA pe care femeia le-a cumparat de la un poducator tert. Avand in vedere ca acele baterii sunt cauza exploziei, compania Apple a decis sa nu inlocuiasca perechea de casti afectata in incident, asa cum este si normal pana la urma.

Desigur ca femeia s-a declarat dezamagita de decizia companiei Apple deoarece castile respective nu functioneaza fara baterii, iar Apple nu recomanda baterii ce ar trebui folosite. Aceasta recomandare nu este facuta deoarece, probabil, orice fel de baterii sunt bune, atat timp cat nu explodeaza, aceasta fiind vina producatorului bateriilor si nu a Apple.

Nu se stie ce fel de casti Beats folosea femeia, insa cateva modele au nevoie de baterii AAA pentru a functiona, iar oricine poate folosi orice fel de baterii doreste. Din pacate incidente de acest gen pot aparea la orice fel de produse electronice standard care au nevoie de baterii AAA pentru a functiona.

“An Australian woman whose face, hands and hair were burned when her headphones exploded on a plane won’t be compensated by manufacturer Apple because third-party batteries were at fault. The woman, who wishes to remain anonymous, was napping on a Beijing to Melbourne flight in February when she was awoken by the sound of an explosion and a burning sensation on her face. “Our investigation indicated the issue was caused by a third-party battery,” an Apple representative said in a statement issued by the woman’s lawyers on Friday.”

casti foc avion

24 COMENTARII

  1. Am schimbat sute de baterii la diverse dispozitive sau jucarii, bune sau chinezesti, chiar si cele la set de 20 la pret de-un duracell dar nici umbra de explozie, doar la Apple explodeaza cand schimbi bateriile sau adaptorul, bleaaah
    :)))

  2. Explodata ce-i drept nu am văzut,dar mi s-au scurs o grămada in diferite device-uri pe care le-am avut in adolescenta. Walkman Sony cu autoreverse! ?

  3. Pai bateriile elea 777 sunt așa de proaste încât nu au energia suficientă de a explora in caz de scurtcircuit, înțepare samd. Doar se încălzesc putin. Insa eu nu cred că aveau baterii atât de slabe la un produs așa de scump.
    Acumulatoarele insa au aceasta energie! Indiferent că sunt NiCd sau NiMh sau Li-Ion. Bateriile NiMh sunt insa groaznice la scurtcircuit atunci când sunt încărcate bine.

  4. Singurul model de casti Beats care utiliza baterii AAA era prima generatie de Beats Studio , a caror fabricatie s-a oprit mult inaintea preluarii firmei Beats de catre Apple. Bateria AAA asigura functionarea circuitului electronic de anulare a zgomotului ambiental. Apple are dreptate. Nu au absolut nicio vina. Beats Studio 1st gen. a fost proiectat in 2007 si productia s-a terminat in 2014, cand nu era Apple stapan la Beats. Plus, e vina producatorului bateriei clar.

  5. Singurul model de casti Beats care utiliza baterii AAA era prima generatie de Beats Studio , a caror fabricatie s-a oprit mult inaintea preluarii firmei Beats de catre Apple. Bateria AAA asigura functionarea circuitului electronic de anulare a zgomotului ambiental. Apple are dreptate. Nu au absolut nicio vina. Beats Studio 1st gen. a fost proiectat in 2007 si productia s-a terminat in 2014, cand nu era Apple stapan la Beats. Plus, e vina producatorului bateriei clar.

  6. Singurul model de casti Beats care utiliza baterii AAA era prima generatie de Beats Studio , a caror fabricatie s-a oprit mult inaintea preluarii firmei Beats de catre Apple. Bateria AAA asigura functionarea circuitului electronic de anulare a zgomotului ambiental. Apple Nu au absolut nicio vina. Beats Studio 1st gen. a fost proiectat in 2007 si productia s-a terminat in 2014, cand nu era Apple stapan la Beats. E vina producatorului bateriei clar.