Samsung Galaxy S8 este mai rapid ca iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy S8 este prezentat ca fiind mai rapid decat iPhone 7 Plus intr-o noua serie de teste complexe publicate zilele trecute.

Samsung Galaxy S8 este mai rapid decat iPhone 7 Plus intr-o noua serie de teste de performanta care au fost publicate in cursul zilei de ieri. Puteti vedea in imaginile de mai jos rezultatele testelor facute de catre cei de la Tom’s Guide pentru Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus, ei prezentand noul smartphone Samsung ca fiind mai performant.

Deschiderea aplicatiilor, navigarea pe internet prin Wi-Fi si chiar gaming-ul sunt prezentate ca oferind o experienta mai buna pe Samsung Galaxy S8 decat pe iPhone 7 Plus. Desi in cazul deschiderii aplicatiilor rezultatul este partial adevarat, pentru ca Samsung Galaxy S8 deschide aplicatiile native putin mai repede, in cazul jocurilor situatia este alta.

iPhone 7 Plus a avut intotdeauna performante mai bune in jocuri decat terminalele Android, iar fata de Samsung Galaxy S8 nu exista diferente din acest punct de vedere. iPhone 7 Plus are un chip grafic mult mai performant decat cel din Samsung Galaxy S8, iar asta a fost dovedit deja in foarte multe teste facute pana acum, asa ca rezultatele acestuia sunt discutabile, cel putin in acest aspect.

Samsung Galaxy S8 este mai rapid ca iPhone 7 Plus

Cand vine vorba despre navigare pe internet prin Wi-Fi, nu cred ca exista dubiu ca Samsung Galaxy S8 este mai rapid decat iPhone 7 Plus, situatia fiind la fel si in trecut. Desi nu exista o comparatie si pentru vitezele 4G, sunt convins ca Samsung Galaxy S8 ar fi obtinut viteze mai mari decat iPhone 7 Plus pentru navigarea pe internet.

Singurul test in care iPhone 7 Plus castiga in fata Samsung Galaxy S8 este editarea de clipuri video, aici diferenta fiind mult mai mare decat in orice alt test facut. Exista posibilitatea ca unitatea Samsung Galaxy S8 sa fi avut una dintre acele memorii de calitate slaba, iar de asta iPhone 7 Plus a facut editarea intr-un timp de 5 ori mai mic.

Per total, aceste teste incearca sa puna Samsung Galaxy S8 intr-un avantaj in fata iPhone 7 Plus, ele fiind special alese pentru a arata si unele domenii in care produsul Samsung ar “straluci”. Din pacate nu toate rezultatele sunt chiar atat de credibile, dar trebuie sa aiba si Samsung pe cineva care sa laude Samsung Galaxy S8 in fata iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus performante

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus performante 1

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus performante 4

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus performante 3

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus performante 2

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus performante 5