Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – Apple publica 4 noi tutoriale pentru a ne invata...

iPhone 7 – Apple publica 4 noi tutoriale pentru a ne invata cum sa facem poze

iPhone 7 ne este din nou adus in atentie de catre compania Apple, cei din Cupertino prezentandu-ne de aceasta data noi metode de a face mai usor poze cu terminalul. Apple a initiat saptamana aceasta o campanie de educare a clientilor iPhone 7 cu privire la modalitatile cele mai bune prin care pot face poze cu ajutorul terminalelor pe care le detin, 8 tutoriale fiind publicate pana acum.

Vorbim despre tutoriale video in care Apple ne arata diverse moduri de a folosi camera iPhone 7 pentru a inregistra poze, iar in clipurile video de mai jos aveti 4 dintre aceste tutoriale. Cu ajutorul lor compania Apple incearca sa ne invete cum sa facem un selfie cu iPhone 7, cum sa editam un selfie pe iPhone 7, cum sa facem poze cu zoom la obiecte aflate la distanta si cum sa facem pozele alb-negru prin editare.

Toate aceste tutoriale au menirea de a educa unii clienti ai iPhone 7 care inca nu stiu cum sa faca cele mai bune poze si cu siguranta exista foarte multe de invatat de aici.

 • roastedwookie

  degeaba, atata timp cat algoritmul de compresie jpeg e varza. Faceti o poza cu RAW by 500px, si deschideti poza in format original in Adobe photoshop express, reglati saturation si vibrancy dupa preferinte si puneti Luminance noise si color noise pe 50. dati export in camera roll. diferenta este de la cer la pamant fata de pozele facute standard.

 • Mr. Tambourine Man

  Atât de simplu???

 • RaduD

  Floare la ureche…!😁

 • Andreea

  @zaone, de ce nu faci o opțiune pentru reclame sa poți plăti sa le opresti?