WhatsApp – noua functie lansata pentru aplicatie

WhatsApp Messenger are incepand de astazi o noua functie care permite plasarea conversatiilor in fruntea listei in interfata de chat.

WhatsApp a lansat recent o noua functie pentru aplicatia folosita de peste 1.2 miliarde de persoane in lumea intreaga, ea fiind testata timp de cateva luni inainte de a fi oferita in mod public. Vorbim despre o functie pe care v-am mai prezentat-o in trecut, ea oferind posibilitatea de a seta ca anumite conversatii sa fie afisate primele in lista de conversatii, lucru imposibil de realizat in trecut de catre utilizatori.

Functia noua implementata in WhatsApp de catre companie se numeste Pinned Chat, iar simpla selectare a unor conversatii va permite afisarea lor in prima pozitie in interfata de chat. Indiferent ce mesaje noi am primi de la orice fel de persoane, aceasta functie noua a WhatsApp permite afisarea conversatiilor importante pentru noi deasupra celor in care exista mesaje noi.

Noua functie este disponibila oficial incepand de ieri in versiunea pentru Android a aplicatiei WhatsApp, ea fiind testata pentru o perioada lunga de timp inainte de a fi oferita oficial. Plasarea unei conversatii deasupra celorlalte in interfata WhatsApp se face foarte simplu prin apasarea indelungata asupra ei si a alegerii optiunii de a o plasa pe prima pozitie in interfata de conversatii.

Cei de la WhatsApp au implementat aceasta functie intai in platforma Android pentru ca acolo este mai simplu si exista mai multi utilizatori activi, dar ea va ajunge in mod sigur si pe iPhone. Cat va dura pana cand aceasta functie a WhatsApp va fi oferita si pe iPhone nu se stie deocamdata, dar probabil nu vom avea mult de asteptat.