Samsung Galaxy S7 Edge – cel mai bun ecran al anului 2016

Samsung Galaxy S7 Edge are cel mai bun ecran implementat intr-un smartphone in cursul anului 2016, premiul fiind acordat pentru tehnologiile inovatoare.

Samsung Galaxy S7 Edge are cel mai bun ecran implementat intr-un smartphone in cursul anului 2016, conform Societatii Internationale pentru Ecrane. Vorbim aici despre acel Samsung Galaxy S7 Edge cu ecran curbat spre marginile exterioare ale panoului frontal, asa cum se intampla in momentul de fata cu intreaga serie Samsung Galaxy S8 a coreenilor.

Conform acestei organizatii, ecranul implementat in Samsung Galaxy S7 Edge care cele mai avansate tehnologii si cele mai bune functii disponibile intr-o asemenea componenta de smartphone. Samsung Galaxy S7 Edge are un ecran OLED care a fost laudat inclusiv de catre expertii de la Display Mate, pana cand iPhone 7 a fost lansat si a intrecut produsul Samsung din multe puncte de vedere.

Totusi, premierea Samsung Galaxy S7 Edge nu este o premiera pentru cei de la Samsung, deocare in 2013 compania a castigat un premiu similar pentru ecranele sale flexibile. Totusi, in cazul Samsung Galaxy S7 Edge expertii organizatiei spun ca acele curburi naturale, contururi fine si design-ul ergonomic au contribuit substantial la castigarea acestui premiu.

Samsung Galaxy S7 Edge – cel mai bun ecran al anului 2016

Samsung Galaxy S7 Edge este un smartphone foarte bun, iar intreaga serie a generat vanzari record pentru Samsung, in principal deoarece Samsung Galaxy S7 Note 7 s-a dovedit a fi un fiasco total. Totusi, meritele Samsung Galaxy S7 Edge trebuie aduse in discutie, deoarece terminalul are un design frumos, performante bune, iar ecranul este intr-adevar unul foarte bun din multe puncte de vedere.

Era greu de crezut ca un asemenea premiu putea fi acordat unui smartphone care nu are ecran OLED, iar in lumea Android Samsung Galaxy S7 Edge a fost rege in 2016. Samsung Galaxy S7 Edge a avut cele mai bune tehnologii implementate intr-un smartphone Android in cursul anului 2016, iar asta nu i-o poate lua nimeni companiei Samsung, indiferent de preferintele proprii.

Samsung Galaxy S7 Edge a fost punctul de plecare pentru a crea un Samsung Galaxy S8 care are un ecran si mai impresionant, cei de la Samsung reusind sa uimeasca intreaga lume cu tehnologiile lor. Samsung Galaxy S7 Edge este in continuare vandut de catre Samsung, la preturi ceva mai mici decat in trecut, insa asta nu inseamna ca el este mai putin bun.

“Choosing the winners of coveted annual Display Industry Awards is always an exhaustive, but ultimately rewarding, task that serves as a reminder of how much innovative work is happening in the display world. For all the recent debate about the future of OLEDs, it’s clear that they are getting stronger – our well-known winners in the Display and Display Application categories all integrate OLEDs, illustrating the technology’s flexibility (both literal and figurative) and value for achieving ever-thinner displays with heightened image quality and user satisfaction.”

Samsung Galaxy S7 Edge ecran 2016