Apple Watch are un ecran incredibil de rezistent

Apple Watch este nuul unul dintre smartwatch-urile premium vandute in momentul de fata pe pietele globale din intreaga lume, iar astazi vedem ca rezistenta ecranului sau este incredibil de mare. In clipul video de mai jos cineva incearca sa transforme un Samsung Galaxy S8, un Nokia 3310 si un Apple Watch intr-un fidget spinner prin gaurire si introducerea unui rulment.

Ceea ce multi dintre voi nu stiti inainte de a vedea clipul este ca in el este testata versiunea din otel inoxidabil a Apple Watch, adica acea in care Apple foloseste un ecran din sticla de safir. Vorbim despre un ecran extrem de rezistent la zgariere, nu si la impact, insa extrem de rezistent la burghiul care este folosit in tentativa de a il gauri.

Practic, ecranul Apple Watch este mai greu de gaurait decat cele ale Samsung Galaxy S8 sau Nokia 3310, iar asta multumita ecranului de safir. Daca este sa fim sinceri, era de asteptat ca ecranul Apple Watch sa reziste atat de bine la tortura la care este supus, iar acum avem o noua dovada a rezistentei sale.