Prima Pagina Apple Watch Apple Watch are un ecran incredibil de rezistent

Apple Watch are un ecran incredibil de rezistent

Apple Watch este nuul unul dintre smartwatch-urile premium vandute in momentul de fata pe pietele globale din intreaga lume, iar astazi vedem ca rezistenta ecranului sau este incredibil de mare. In clipul video de mai jos cineva incearca sa transforme un Samsung Galaxy S8, un Nokia 3310 si un Apple Watch intr-un fidget spinner prin gaurire si introducerea unui rulment.

Ceea ce multi dintre voi nu stiti inainte de a vedea clipul este ca in el este testata versiunea din otel inoxidabil a Apple Watch, adica acea in care Apple foloseste un ecran din sticla de safir. Vorbim despre un ecran extrem de rezistent la zgariere, nu si la impact, insa extrem de rezistent la burghiul care este folosit in tentativa de a il gauri.

Practic, ecranul Apple Watch este mai greu de gaurait decat cele ale Samsung Galaxy S8 sau Nokia 3310, iar asta multumita ecranului de safir. Daca este sa fim sinceri, era de asteptat ca ecranul Apple Watch sa reziste atat de bine la tortura la care este supus, iar acum avem o noua dovada a rezistentei sale.

 • Srb Srb

  safir la greu. Apple premium or nothing

 • Pastravanu Silviu

  Cat costa versiunea asta de apple watch?

 • Srb Srb

  Apple watch adica varianta stainless steel
  E la ei pe site sau si la noi

 • Dan

  Costul diferă în funcție de brățară, în traducere plătești dublu un gadget care face exact același lucru doar ca să arate ”altfel”…

 • Dan

  “The screen does not like to be invaded with a drill”. You don’t say 😐 Acum, pe bune, cât de retard poți să fii ca să îți ocupi timpul cu așa ceva?

 • Srb Srb

  deci tu ai vrea de ex aurul sa coste la fel ca plasticul

 • Viorel Predatorul

  E normal să reziste astfel, pentru că are ecran de safir, așa cum au toate ceasurile mecanice care se respectă cât de cât.
  Eu normal ca sticla unui smartphone să nu reziste astfel, pentru că trebuie să fie mai subțire decât cea a unui ceas.

  Testul este interesant până la nivelul “funny”, deoarece pentru 100% din utilizatorii de ceasuri din universul cunoscut, niciodată ceasul nu va pupa burghie astfel.

 • IsVel

  Eu m-am trezit cu o ciobitura pe aw in colț fără sa simt ca l-am lovit ! Eram la restaurant și singurele bănuieli au fost următoarele : toc de usa, ghiuveta, masa, tacâmuri . Va asigur ca nu este chiar atât de rezistent și va mai asigur ca este primul și ultimul Smartwatch pe care îl dețin .
  A costat cât un tissot ,dar nu se apropie nici in cel mai frumos vis!