Cele mai bune jocuri pe care inca nu le-ai jucat inca

Apple a actualizat recent o noua sectiune in App Store intitulata The best games you’ve never played sau cele mai bune jocuri pe care inca nu le-ai jucat, in care avem disponibile cateva dintre cele mai populare jocuri disponibile in App Store in momentul de fata.

Sectiunea a fost lansata cu aproximativ 4 ani in urma si a fost actualizata acum pentru a include jocurile cele mai recent lansate sau imbunatatite pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-urile noastre, astfel ca veti gasi cu siguranta ceva foarte interesant pentru descarcare astazi.

Daca in trecut compania Apple a ales aceste aplicatii cu ajutorul unui algoritm special, in momentul de fata ele sunt alese manual de catre inginerii celor din Cupertino, astfel ca veti avea parte doar de cele mai bune recomandari pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.

Sectiunea The Best Games you’ve never played este disponibila pentru accesare urmand acest link.

jocuri nejucate aplicatii iphone

Articolul precedenteMAG: pret de doar 2 LEI la carcasele de telefoane
Articolul următoriPhone 8 – schita ce prezinta noua locatie a Touch ID
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.