iPhone 8 – schita ce prezinta noua locatie a Touch ID

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua schita care ne arata ca Touch ID ar putea fi integrat in carcasa in locul ecranului OLED oferit.

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua schita care are menirea de a ne prezenta locatia pe care Touch ID ar urma sa o aiba in carcasa viitorului smartphone al celor de la Apple. Contrar zvonurilor aparute saptamana trecuta, aceasta schita sugereaza faptul ca iPhone 8 va avea cititorul de amprente Touch ID integrat in carcasa si nu in ecran, asa cum si-ar dori cam toata lumea care este interesata de noul smartphone.

Schita de mai jos pentru iPhone 8 pare sa fi fost preluata din fabrica unui partener al companiei Apple, ea aratandu-ne inclusiv camera duala verticala pregatita pentru noul smartphone. Spre deosebire de alte imagini sau schite, aceasta pozitioneaza flash LED-ul camerei duale sub spatiul dedicat camerei iPhone 8, si nu in interiorul sau, asa ca schita ar putea fi pentru un model mai vechi.

Foarte multa lume critica simpla idee a companiei Apple de a integra senzorul Touch ID al iPhone 8 in carcasa, asa ca daca Apple ar face intr-adevar asta, ar putea convinge multi potentiali clienti sa evite noul produs. Este stupid sa stai sa cauti cititorul de amprente al iPhone 8 in carcasa, insa avand in vedere ca unii competitori Android au implementat cititoarele de amprente in carcasa, Apple ar putea face acelasi lucru.

iPhone 8 – schita ce prezinta noua locatie a Touch ID

iPhone 8 schita touch id carcasa

Ramanand la problema Touch ID, o teorie recenta sugereaza faptul ca Apple ar putea integra cititorul de amprente al iPhone 8 in butonul Power al dispozitivului. Teoria ar avea la baza schite care sugereaza faptul ca iPhone 8 va avea un buton Power mai lung decat cele din modelele anterioare, iar mulajele din imaginea de mai jos ne arata cum ar putea fi facuta aceasta schimbare de Apple.

Adevarul este ca acel buton Power ce se presupune a fi pentru iPhone 8 are o lungime dubla fata de cel care este integrat in momentul de fata in carcasa iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Totusi, este foarte dificil sa scanezi o amprenta intr-un buton Power, asa ca e putin probabil totusi ca iPhone 8 sa aiba cititorul de amprente cu Touch ID integrat acolo in locul ecranului, sau a carcasei.

Apple pare sa aiba multe probleme in a integra Touch ID in ecranul OLED al iPhone 8 si de aceea tot apar atatea zvonuri contradictorii cu privire la schimbare. Din pacate e putin probabil ca pana prin iunie – iulie sa aflam decizia finala privind implementarea Touch ID in iPhone 8, asa ca vom mai avea de asteptat pana vom sti cum stau lucrurile.

iPhone 8 mulaje apple

iPhone 8 mulaje apple 1

Articolul precedentCele mai bune jocuri pe care inca nu le-ai jucat inca
Articolul următorToday at Apple a fost lansat in 495 de magazine Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.