OnePlus 5 – prototipul care arata ca iPhone 7 Plus

OnePlus 5 ajunge astazi in atentia noastra intr-o imagine care ne prezinta un presupus prototip care seamana foarte bine cu iPhone 7 Plus.

OnePlus 5 ajunge astazi din nou in atentia noastra multumita unei noi imagini care prezinta ceea ce pare a fi un prototip creat de catre compania chinezeasca in vederea lansarii pe pietele globale. Stim deja ca OnePlus 5 este denumirea finala a smartphone-ului care va fi lansat in vara, insa in ultimele zile am vazut tot mai multe imagini care ne arata design-uri diferite pentru noul terminal.

Printre tot ceea ce s-a prezentat pana acum, astazi vedem un nou presupus prototip care ne arata cat de mult ar putea semana OnePlus 5 cu iPhone 7 Plus anul acesta. In imaginea de mai jos vedem din nou ca un terminal OnePlus 5 cu antene care inconjoara marginile a fost in dezvoltare la compania OnePlus, intregul aspect al carcasei semanand bine de tot cu cel al iPhone 7 Plus.

Portiunea principala a camerei presupusului prototip al OnePlus 5 seamana foarte bine cu cea a iPhone 7 Plus, insa in imagine vedem ca flash LED-ul are o alta pozitie, microfonul neavand o localizare diferita. As vrea sa cred ca imaginea nu este cea a unui iPhone 7 Plus peste care au fost facute cateva modificari cu logo-ul OnePlus pentru a ne arata un presupus prototip al OnePlus 5, dar lucrurile par sa fie asa.

OnePlus 5 – prototipul care arata ca iPhone 7 Plus

OnePlus 5 va avea unele caracteristici hardware foarte similare cu cele ale iPhone 7 Plus, dar se pare ca si pe partea de design cele doua produse se vor asemana. V-am spus deja ca in trecut cei de la OnePlus au copiat unele elemente de design ale iPhone pentru a-si face terminalele populare, iar in cazul OnePlus 5 lucrurile ar putea sta la fel.

OnePlus 5 va fi un smartphone care n-ar trebui sa coste foarte mult, dar care va fi prezentat ca unul premium de catre compania OnePlus pentru toti cei interesati. Componentele de top pentru OnePlus 5 vor fi combinate cu unele de calitate ceva mai redusa, insa per total pretul conteaza cel mai mult pentru clienti, iar OnePlus stie asta.

Acestea fiind spuse, exista sanse foarte mari ca OnePlus 5 sa semene foarte bine cu iPhone 7 Plus, iar asta i-ar putea creste substantial vanzarile dupa lansarea oficiala. Voi cu cat credeti ca ar putea creste vanzarile unui OnePlus 5 care seamana atat de bine cu iPhone 7 Plus ?

OnePlus 5 design iPhone 7 Plus

11 COMENTARII

  1. Un produs la jumatate din pret dar care sa arate ca iphone? pai pt snobi si cei ce nu isi permit originalul este aur curat…deci se va vinde destul de bine

  2. Oricine se poate juca și crea prototipuri inspirate in orice. Deci nimic de luat in serios la poza asta..

    Dar ce elemente de design a copiat in trecut de la iPhone? Tu vezi iPhone și în oala cu sarmale, sigur găsești una care seamănă cu un iPhone.
    Calitate slabă? Tot la foxconn e asamblat, iar băieții care le duc la limita rezistenta (precum jerryrigeverything pe YouTube) au afirmat că la punctul acesta este unul dintre favoriți anului 2016. Nu se închide iarna, nu se îndoaie, și nu explodeaza orice fel de încărcător ar avea 😉

    Nu îi interesează să vândă milioane, de fapt nici nu pot, au fost nevoiți să limiteze vânzările pentrucă nu făceau fata, ori puteai sa le cumperi cu invitație ori stăteai la coada 5 săptămâni până îți venea rândul.
    Filozofia lor este cea a telefoanelor Nexus, departe de cea Samsung sau iPhone sau huawei…

  3. ce te ataci cand vine vorba de produsul ce ti-l doresti. Da am vazut cum sunt copiile Apple chiar daca sunt produse tot la firma xxx

  4. Iar despre lipsa jack-ului audio, unul din capii Oneplus a scris recent pe Twitter “¿Why did the headphone jack cross the road?” , adică se va afla in partea de sus

  5. One plus 5 o clona după i7 Plus care la rândul lui e o clona după HTC… Încurcate sunt căile domnului
    Oricum arata foarte bine, chiar mult mai bine ca i7 Plus, având și camera în carcasa, ceea ce Apple nu a putut face

  6. Cei care spun ca aceasta chinezarie infecta arata “mult mai bine ca i7plus” , cred ca sunteti umpic dereglati…coparati o mizerie de chinezarie cu un produs apple …mi e scarba. Ce maincautati pe grupul asta ?