Prima Pagina OnePlus OnePlus 5 – prototipul care arata ca iPhone 7 Plus

OnePlus 5 – prototipul care arata ca iPhone 7 Plus

OnePlus 5 ajunge astazi in atentia noastra intr-o imagine care ne prezinta un presupus prototip care seamana foarte bine cu iPhone 7 Plus.

12

OnePlus 5 ajunge astazi din nou in atentia noastra multumita unei noi imagini care prezinta ceea ce pare a fi un prototip creat de catre compania chinezeasca in vederea lansarii pe pietele globale. Stim deja ca OnePlus 5 este denumirea finala a smartphone-ului care va fi lansat in vara, insa in ultimele zile am vazut tot mai multe imagini care ne arata design-uri diferite pentru noul terminal.

Printre tot ceea ce s-a prezentat pana acum, astazi vedem un nou presupus prototip care ne arata cat de mult ar putea semana OnePlus 5 cu iPhone 7 Plus anul acesta. In imaginea de mai jos vedem din nou ca un terminal OnePlus 5 cu antene care inconjoara marginile a fost in dezvoltare la compania OnePlus, intregul aspect al carcasei semanand bine de tot cu cel al iPhone 7 Plus.

Portiunea principala a camerei presupusului prototip al OnePlus 5 seamana foarte bine cu cea a iPhone 7 Plus, insa in imagine vedem ca flash LED-ul are o alta pozitie, microfonul neavand o localizare diferita. As vrea sa cred ca imaginea nu este cea a unui iPhone 7 Plus peste care au fost facute cateva modificari cu logo-ul OnePlus pentru a ne arata un presupus prototip al OnePlus 5, dar lucrurile par sa fie asa.

OnePlus 5 – prototipul care arata ca iPhone 7 Plus

OnePlus 5 va avea unele caracteristici hardware foarte similare cu cele ale iPhone 7 Plus, dar se pare ca si pe partea de design cele doua produse se vor asemana. V-am spus deja ca in trecut cei de la OnePlus au copiat unele elemente de design ale iPhone pentru a-si face terminalele populare, iar in cazul OnePlus 5 lucrurile ar putea sta la fel.

OnePlus 5 va fi un smartphone care n-ar trebui sa coste foarte mult, dar care va fi prezentat ca unul premium de catre compania OnePlus pentru toti cei interesati. Componentele de top pentru OnePlus 5 vor fi combinate cu unele de calitate ceva mai redusa, insa per total pretul conteaza cel mai mult pentru clienti, iar OnePlus stie asta.

Acestea fiind spuse, exista sanse foarte mari ca OnePlus 5 sa semene foarte bine cu iPhone 7 Plus, iar asta i-ar putea creste substantial vanzarile dupa lansarea oficiala. Voi cu cat credeti ca ar putea creste vanzarile unui OnePlus 5 care seamana atat de bine cu iPhone 7 Plus ?

OnePlus 5 design iPhone 7 Plus