OnePlus 5 – o unitate REALA apare intr-o imagine

OnePlus 5 este in atentia tuturor in momentul de fata, viitorul smartphone al companiei OnePlus avand deja numele si data de lansare confirmate de catre producator. Pentru ca exista interes ca OnePlus 5 sa fie tot timpul in atentia presei, astazi au aparut doua noi imagini care prezinta o unitate, aparent, finala a noului smartphone, ea prezentand cateva dintre schimbarile ce vor veni pentru el.

Pentru inceput se confirma fara vreun dubiu faptul ca OnePlus 5 va avea intr-adevar o camera duala, iar flash LED-ul va fi pozitionat intre cei doi senzori de imagine ai camerei. Partea interesanta este ca acele antene care desparteau carcasa OnePlus 5 in partea superioara si inferioara au disparut iar acum terminalul nu mai seamana chiar atat de bine cu un iPhone 7, sau un smartphone al HTC.

Totusi, OnePlus 5 imprumuta ceva de la iPhone, mai exact partea inferioara a carcasei seamana aproape in totalitate cu cea a iPhone 7, inclusiv in ceea ce priveste eliminarea portului audio. Da, OnePlus 5 nu va avea port audio integrat, cel putin conform acestor imagini, iar asta desi cei de la Samsung n-au luat aceasta decizie pentru Galaxy S8, dar cand vrei sa copiezi iPhone o faci pana la capat si cam asta pare sa fi decis OnePlus.

OnePlus 5 – o unitate REALA apare intr-o imagine

Pentru a avea succes, cei de la OnePlus au copiat in trecut caracteristici de design ale unor producatori de smartphone-uri, inclusiv Apple, iar cu OnePlus 5 nu prea vor sa schimbe strategia. Este de altfel usor de inteles de ce OnePlus 5 trebuie sa arate precum un smartphone premium si foarte popular, pentru ca vanzarile sale se bazeaza foarte mult pe cat de mult poate fi confundat acest dispozitiv cu altele.

OnePlus 5 ar putea avea totusi o problema foarte mare in ceea ce priveste pretul de vanzare deoarece OnePlus ar putea decide sa-l creasca substantial fata de modelele anterioare. Exista zvonuri care spun ca OnePlus 5 ar putea costa chiar si 650 de dolari in momentul lansarii oficiale, dar desigur ca deocamdata nu exista dovezi care sa sustina o asemenea afirmatie.

OnePlus 5 urmeaza sa fie lansat in vara acestui an de catre compania OnePlus, iar multumita pretului si caracteristicilor se va infrunta direct cu iPhone 7 si Samsung Galaxy S8. Cat succes va avea OnePlus 5 ramane de vazut, dar terminalul se anunta a fi foarte interesant.

OnePlus 5 imagini reale