Today at Apple a fost lansat in 495 de magazine Apple

Today at Apple este o initiativa a companiei Apple care a fost lansata in weekend in in 495 de magazine Apple din intreaga lume, ea combinand workshop-uri si prezentari facute pentru clientii interesati. Un comunicat de presa a fost trimis de catre compania Apple pentru a confirma lansarea initiativei, iar imaginile de mai jos ne afara de ce fel de experienta au parte clientii celor din Cupertino.

Initiativa Today at Apple a fost prezentata acum aproximativ 1 an de zile in urma de catre compania Apple cand a renovat magazinul din Union Square, San Francisco, insa acum a fost lansat oficial in 495 de tari. In cadrul acestei initiative, cei de la Apple ii invata pe copii cum sa scrie cod, cum sa deseneze sau sa picteze pe tabletele iPad, 4000 de sesiuni fiind gazduite zilnic de catre toate magazinele.

Practic, facand o medie vorbim despre zeci de sesiuni sustinut de catre fiecare magazin in parte, Today at Apple fiind o initiativa extrem de interesanta a celor de la Apple. Desigur ca Apple a lansat Today at Apple pentru a convinge mai multi oameni sa petreaca timp in Apple Store-uri, asa ca va fi interesant de vazut cum va evolua intregul program.

„‘Today at Apple’ kicked off this weekend with new in-store programming around the world, including Photo Walks and Kids Hour at all 495 Apple stores. From Getting Started with Coding to How To: Sketch, Draw and Paint with iPad, stores collectively hosted 4,000 sessions a day, including some with very special guests …”

Today at Apple magazin

Today at Apple magazin 1

Today at Apple magazin 2

Today at Apple magazin 3

Today at Apple magazin 4

Today at Apple magazin 5

Today at Apple magazin 6

 

Articolul precedentiPhone 8 – schita ce prezinta noua locatie a Touch ID
Articolul următorOrange are cea mai mare acoperire 4G la nivel urban
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.