Huawei MateBook X 13 este mai subtire decat MacBook

Huawei MateBook X 13 inch a fost prezentat astazi de catre compania chinezeasca Huawei, iar conform ei, noul produs este mai subtire decat MacBook 12 inch al companiei Apple. In imaginile de mai jos puteti vedea ceea ce a spus compania Huawei despre Matebook X 13 inch, acesta avand o grosime de numai 12.5mm, cu 0.6mm mai mica decat decat cea a MacBook 12 inch al Apple.

Cei de la Apple au lansat actualul design al MacBook 12 inch cu aproape 2 ani de zile in urma, insa acum el a fost intrecut de catre cei de la Huawei, cel putin in ceea ce priveste grosimea. Huawei MateBook X 13 inch este mai subtire chiar si decat MacBook Pro 13 inch, adus in discutie de catre cei de la Huawei, dar asta era oricum de asteptat.

Huawei MateBook X 13 inch este un laptop care ruleaza Windows 10, iar marginile ecranului au doar 4mm, el fiind prezentat si ca cel mai mic laptop cu ecran de 13 inch. Pe parte ade componente, Huawei MateBook X 13 inch este prezentat ca fiind mai puternic decat MacBook 12 inch multumita procesoarelor Intel i5, care in realitate ar fi doar procesoare Intel Core-M cu alta denumire.

Huawei MateBook X 13 inch este o tentativa buna a celor de la Huawei de a ataca MacBook 12 inch, iar comparatia cu siguranta va convinge unele persoane sa-l cumpere. Chiar daca Huawei MateBook X 13 inch este mai subtire decat MacBook 12 inch, ramane de vazut daca este si mai puternic, primele comparatii urmand a demonstra realitatea.

Huawei MateBook X 13 inch

Huawei MateBook X 13 inch 1

8 COMENTARII

  1. Mda designul macbook e “shape mode” si cei de la huawei isi compara grosimea produsului cu grosimea maxima a produsului macbook. Deci overall tot mac e mai ok

  2. Din pacate ca au facut display FLAT, fara acel cauciuc, cand este inchis, AI GRIJA SA NU PUNETI greutati pt ca tastele vor lovi/atinge display’ul !

  3. Cu toate “grosimile” astea de invidiat de la huawei, prefer sa raman la macbook . . . .. momentan apple la acest capitol sunt imbatabili

  4. Intr-o lume ce a luat-o razna si companiile nu mai stiau cum sa schimbe aceasta industrie,se pare ca majoritatea au inteles ca logica Apple este cea mai buna,microsoft anuntand un surface laptop fara niciun fel de transformare etc, Huawei vin si ei cu primul lor laptop care la fel nu este hybrid etc.
    Apple – the best or nothing