iPhone 9 ar putea avea ecrane de diagonala mai mare

iPhone 9 ar putea avea ecrane de diagonala mult mai mare decat cele implementate in iPhone 8, Samsung urmand a le furniza pentru cei de la Apple.

iPhone 9, asa cum este el denumit de sursa informatiilor de astazi, ar putea fi lansat in cursul anului 2017 de catre compania Apple cu doua schimbari foarte importante. Ei bine, utilizarea de ecrane OLED in iPhone va incepe in 2017, insa in 2018 Apple ar urma sa continue acest trend si sa vanda iPhone 9 si iPhone 9 Plus cu acest tip de componente.

Spre deosebire de modelele de acum, terminalele iPhone 9 si iPhone 9 Plus ce vor fi vandute in 20018 vor avea ecrane cu diagonala de 5.28 inch si respectiv 6.46 inch. Dca informatia este adevarata, atunci pentru seria iPhone 9 vorbim despre o crestere substantiala a diagonalei ecranelor fata de moelele de acum care au 4.7 inch si 5.5 inch.

Cu iPhone 8 Apple vrea sa faca trecerea la ecrane cu diagonala de 5.8 inch, insa in 2018 intentioneaza sa ofere seria iPhone 9 cu ecrane de diagonala si mai mare. Desigur ca vorbim tot despre ecrane care acopera intregul panou frontal al iPhone 9, din moment ce au si diagonala mai mare, dar ele ar putea veni si cu o noua schimbare de design.

iPhone 9 ar putea avea ecrane de diagonala mai mare

Pentru iPhone 9 cu ecrane OLED de diagonala atat de mare compania Apple ar fi ales deja sa apeleze la Samsung pentru fabricarea acestor componente. Conform sursei informatiilor de astazi, Samsung ar urma sa furnizeze 180 de milioane de ecrane OLED pentru diversele modele de terminale iPhone care vor avea asemenea componente, inclusiv iPhone 9.

Avand in vedere ca Apple vrea sa faca in 2017 o schimbare majora pentru diagonala si forma ecranelor iPhone, e greu de spus daca iPhone 9 va aduce o noua schimbare majora. Ultima oara cand Apple a schimbat diagonala ecranelor iPhone a fost anul 2014, atunci fiind lansate primele terminale cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, mult mai mici decat cele ce ar trebui sa ajunga in iPhone 9.

“The report said the iPhone 9 is expected to come in two OLED models — 5.28- and 6.46-inch display sizes. Samsung’s OLED shipment is also likely to be more than double at 180 million units. Other details such as screen design and functions could be adjusted considering the phone is still under development.”

Totusi, din mooment ce terminalele iPhone din seria Plus sunt atat de populare, poate ca o crestere atat de substantiala a diagonalei ecranelor din iPhone 9 nu ar fi atat de greu de crezut. Indiferent de situatie, deocamdata suntem prea departe de lansarea iPhone 9 pentru a sti sigur ce urmeaza sa fie lansat.

iPhone 9 ecran diagonala

35 COMENTARII

  1. Spre deosebire de modelele de acum, terminalele iPhone 9 si iPhone 9 Plus ce vor fi vandute in 20018 vor avea ecrane cu diagonala de 5.28 inch si respectiv 6.46 inch…
    ???asa târziu?! Auzi Srb ai scăpat… 20018!!!

  2. Hahahhahahaahahahha ??? iar se răsucesc fanaticii ????

    Intelegeti odata, inovatia a murit la Apple odata cu Steve Jobs :)) acum Apple stie doar sa copieze.

  3. 6,46 inch, mama dacă Apple ar lansa asa ceva, Srb cred ca ar baga capul în pământ după afirmațiile făcute
    Ia zi Srb, bagaj, poșetă, geanta ca să cari asa ceva, mai ales ca bociferai de zor la diagonala lui N8 de 6.3, 6.4 inch

  4. da, daca Apple vine cu un iphone fizic mai mare ca iphone plus, atunci urat. Dar pana nu vedem dimensiunile si adevarul despre acest zvon…imi mentin parerea ca Apple s-a oprit din a mari iphone peste varianta plus ca fizic

  5. Mai e si prima fraza de la inceput : “Phone 9, asa cum este el denumit de sursa informatiilor de astazi, ar putea fi lansat in cursul anului 2017 de catre compania Apple cu doua schimbari foarte importante.”

  6. Apple va da ora exactă si in moda.
    Blugii vor modifica buzunarul pentru diamante , bricheta cu buzunarul pentru iPhone 9.
    Dar sa nu ne grăbim sa ii criticam.
    Ei arunca zvonul pe piața sa vadă reacțiile dupa scot si ei telefonul.

  7. DOMANE GEORGE 89 !!!! SERIOS incalta-te sau intra la dus ca iti miros urat picioarele !!

    Oh wait, de fapt e de la mine…sorry
    Apple rulz