Samsung revolutioneaza ecranele pentru smartphone

Samsung a prezentat recent viitoarea posibila revolutie in domeniul smartphone-urilor, adica un ecran care este capabil sa se intinda in timpul utilizarii. Vorbim despre un prototip al unui asemenea ecran care a fost prezentat de catre companai Samsung, el avand o diagonala de 9.1 inch si poate fi intins in orice fel imaginabil de utilizator.

Noul ecran Samsung poate fi indoit, poate fi rulat si poate fi chiar lovit, el reparandu-se singur daca gaura facuta nu are o adancime mai mare de jumatate de inch, sau 12mm. Aceasta tehnologie a celor de la Samsung este deocamdata in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare, dar Samsung este increzatoare in potentialul sau.

Compania coreeana crede ca acest tip de ecran poate fi folosit pentru orice fe de dispozitiv electronic, de la telefoane mobile, sau tablete, si pana la smartwatch-uri. Practic, noua tehnologie a celor de la Samsung ar putea revolutia din multe puncte de vedere lumea produselor electronice, oferind noi posibilitati pentru cei care vor cumpara produse cu ele integrate.

Din moment ce tehnologia este deocamdata in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare, va fi nevoie de ceva timp pentru ca ea sa fie pregatita pentru utilizare in produse comerciale. Ar putea trece un an, sau poate chiar doi, insa sunt sigur ca Samsung va dori sa foloseasca aceasta tehnologie pentru noi revolutii in diverse medii, cel al smartphone-urilor putand fi prioritar.

Samsung ecran intinde