Nike lanseaza bratari Apple Watch asortate cu o noua linie de incaltaminte

Nike a anuntat in cursul zilei de ieri lansarea unei noi linii de incaltaminte numita VaporMax Flyknit, ea fiind promovata printr-o campanie numita Day to Night. Cei de la Nike pun accent pe culoare si comoditate in aceasta noua serie de pantofi sport, iar pentru a face lucrurile si mai interesante, exista inclusiv bratari Apple Watch asortate cu incaltamintea.

Vorbim despre 4 noi tipuri de bratari pentru Apple Watch care sunt oferite impreuna cu aceasta noua linie de incaltaminte, cei de la Nike mizand pe dorinta utilizatorilor de a isi asorta ceasurile cu incaltamintea. Nike a colaborat cu Apple anul trecut pentru a lansa o serie speciala a Apple Watch care are o bratara inedita dar si o aplicatie speciala instalata.

Cu doar cateva saptamani in urma a fost lansata si seria NikeLab de curele pentru Apple Watch, compania incercand sa mentina interesul clientilor ridicati spre asemenea produse. Acum cu noua serie VaporMax Flyknit apar curelele pe care le puteti vedea in imaginile de mai jos, ele urmand a fi puse in vanzare in perioada imediat urmatoare de Nike.

Bratarile sunt fabricate dintr-un fluorelastomer flexibil si puternic, ele fiind ventilate pentru a reduce nivelul de transpiratie adunat in jurul incheieturii. Fiecare dintre cele patru noi bratari va fi vanduta la pretul de doar 49 de dolari de catre compania Nike, iar cei care vor cumpara incaltamintea probabil vor primi recomandarea de a isi cumpara si o bratara.

Nike Vapormax bratara apple watch

Nike Vapormax bratara apple watch 1