Apple prezinta reincarnarea iPhone cu ajutorul Liam

Astazi compania Apple a publicat un nou clip video in care prezinta modul in care se “reincarneaza” vechile terminale iPhone cu ajutorul robotului Liam, prezentat anul trecut. Vorbim despre un robot facut special pentru a dezasambla extrem de rapid si eficient terminalele iPhone pentru ca unele dintre componentele viabile sa fie refolosite in unitati reconditionate sau refabricate.

Apple a prezentat Liam ca un robot care ajuta la protejarea mediului deoarece permite reciclarea pieselor folosite in iPhone, iar acum ne arata cum decurce o parte din acest proces. Practic, in clipul video de mai jos compania Apple ne arata cum sunt reciclate piesele din terminalele iPhone pentru a fi refolosite in alte modele vandute pe piata.

Ideea celor de la Apple este de a se lauda cu refolosirea pieselor din iPhone, insa unii ar putea vedea aceasta initiativa ca o idee rea, deoarece in unele terminale “refabricate” oferite in garantie pot fi folosite piese foarte vechi. Voi ce parere aveti despre initiativa Apple ?

 

https://www.youtube.com/watch?v=aDXy5bEG38w