Prezentarea iOS 11 va fi transmisa LIVE de catre Apple

iOS 11 va fi prezentat in direct de catre compania Apple, confirmarea venind in mod oficial astazi pentru toti cei interesati de actualizare.

iOS 11 va fi prezentat in direct de catre compania Apple in data de 5 iunie, cei din Cupertino confirmandu-si intentia in cursul acestei zile pentru toata lumea. Desi se stia acest lucru inca din aprilie cand a fost anuntat WWDC 2017, iata ca acum Apple a inceput sa promoveze pe prima pagina a website-ului sau conferinta de deschidere a WWDC 2017, prezentarea iOS 11 urmand a avea loc atunci si va fi transmisa live pe website-ul Apple.

In ultimii ani compania Apple si-a facut un obicei din a transmite in direct prezentarile de produse, asa cum face orice companie care se respecta, iar iOS 11 nu va face distinctie in acest an. Prezentarea iOS 11 va avea loc in seara zilei de 5 iunie 2017, ora 20:00 fiind cea la care totul urmeaza sa inceapa, asa ca stiti ce sa va marcati in calendar pentru acea zi.

Apple va transmite in direct prezentarea iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 si a altor noutati, dar numai pentru uneie dispozitive electronice. Apple foloseste tehnologia HLS pentru a transmite prezentarea iOS 11, deci orice iPhone, iPad sau iPod Touch cu macar iOS 7 o va putea reda, Mac-urile avand nevoie de minim OS X 10.8.5 si Safari 6.0.5.

In cazul calculatoarelor cu Windows, Apple spune ca este necesar sa avem Microsoft Edge si Windows 10 instalat pentru a putea vedea conferinta, asa ca stiti ce va asteapta. Pentru Apple TV este necesar sa aveti oricare dintre ultimele 3 modele si macar iOS 6.2 instalat pentru a putea vedea prezentarea iOS 11 in direct, altfel nu o veti putea face.

In data de 5 iunie 2017 va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:45 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

“Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation).”

iOS 11 prezentare live Apple