“klocki” este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

“klocki” este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad pe care compania Apple o ofera in momentul de fata gratuit pentru clientii din lumea intreaga. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata gameplay-ul oferit de catre jocul “klocki” pentru utilizatorii iPhone si iPad, el putandu-ne ocupa timpul timp de cateva ore bune.

“klocki” este un joc de tip puzzle care a fost gandit pentru a ne relaxa intr-o zi obositoare, dezvoltatorul implementand o varietate de functii pentru iPhone si iPad. Scopul nostru in “klocki” este de a conecta diverse tipuri de linii intr-un mod cat mai simplu, o muzica linistitoare sustinand gameplay-ul care a fost creat pentru noi.

“Klocki is my second puzzle game after successful Hook. Its a relaxing game, that is loaded with a lot of different features. Your goal is to connect different types of lines together. Calming music and sounds were made by Wojciech Wasiak. Thank you for playing and supporting me!”

“klocki” este disponibil pentru descarcare in format universal din AppStore urmand acest link.