Prima Pagina iPhone 9 Procesoarele pentru iPhone 9 intra in productie

Procesoarele pentru iPhone 9 intra in productie

iPhone 9 este deocamdata departe de a fi pregatit pentru lansarea oficiala pe pietele globale, insa un partener major al celor de la Apple deja se pregateste pentru productia sa. Mai exact, taiwanezii de la TSMC deja sunt pregatiti sa initieze productia de test pentru a produce noi procesoare folosind un proces de fabricatie de 7nm, superior celor actuale.

Deocamdata cei de la TSMC testeaza liniile de productie, insa in 2018 intentioneaza sa inceapa productia chip-urilor care ar putea ajunge in iPhone 9, sau iPhone 8S, indiferent de denumire. Folosirea acestei tehnologii pentru a produce chip-uri folosind un proces de fabricatie de 7nm este doar primul pas pentru TSMC, unul imbunatit urmand a fi folosit in 2019.

Mai exact, in 2019 cei de la TSMC intentioneaza sa foloseasca un proces de fabricatie folosind tehnologie ultravioleta extrema, iar Apple va profita de pe urma sa. TSMC produce deja chip-urile cu procesoarele iPhone folosind un proces de fabricatie de 10nm, insa incepand de anul viitor acesta urmeaza sa aiba parte de o imbunatatire semnificativa.

Apple se bazeaza pe cei de la TSMC pentru a-si produce procesoarele iPhone si iPad, iar un proces de fabricatie de 7nm va veni cu imbunatatiri majore. De la performante in procesare si pana la imbunatatirea autonomiei bateriei, viitoarele chip-uri vor oferi schimbari majore pentru produsele Apple, dar si pentru alte produse electronice.

“Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) is set to move its 7nm process technology to volume production in 2018, an improved version of the 7nm process using extreme ultraviolet (EUV) will be ready for volume production a year later, according to company co-CEO CC Wei. TSMC’s manufacturing technologies are offered to target four main applications – mobile, high-performance computing, automotive and IoT, Wei indicated. TSMC has already moved its 10nm process technology focusing mainly on mobile devices to volume production.”

iPhone 9 procesor TSMC

 • rundown

  Taiwanezii astia joaca in filmul lor

 • Kfc

  Sluga acum cateva zile la articolul legat de S9 ca deja e in dezvoltare ­čśé. Se pare ca Apple deja se pregateste pt 2018 :))

  Srb Srb5 zile în urmă

  Asta arata faptul ca pana si Samsung nu are incredere in propriul sau produs, actual flagship…sa aiba vanzari pt macar 1 an de zile. Probabil dupa 6 luni….

 • Mr. Tambourine Man

  Oricum nu e nicio graba.
  In testele de viteza folosind aplicatii mai complexe s-a vazut ca procesoarele din ultimele plastice nu reusesc sa faca fata nici macar chipului A9

 • Srb Srb

  una este sa vorbim despre produs, si alta,cum este aici, sa vorbim despre testarea unui cip

 • Viorel Predatorul

  Corect! Nu vezi, ca acum i se pare ca nu e aceeasi chestie… :)))
  Cum bate vantul, asa se apleaca si el.

 • JBS

  Aberezi – aplicatiile alea ” complexe ” nu sunt teste de processor , sunt teste de fanboys pentru youtube.
  Testele de processor arata ca A9 e vreo 30% sub Exynos 8890 , A10 de abia a ajuns la nivelul lui 8890, iar noul Exynos 8895 este peste A10 cu 15%.

 • Mr. Tambourine Man

  Am observat si eu ca aplica╚Ťia calendar se deschide mai repede pe Plastic 8…

 • Leo MC

  Mai exist─â vreun telefon de top din ultima genera╚Ťie care s─â nu fac─â fa╚Ť─â cu brio utiliz─ârii sale din cauza puterii de procesare?
  De acord c─â unele deschid vreo aplica╚Ťie o idee mai repede, altele au anima╚Ťii mai simple iar altele au interfa╚Ťa mai prietenoas─â, ├«ns─â toate au ├«n interior puterea de procesare a unui laptop bunicel…

 • Bastanov

  Normal ca se g├óndesc la iPhone 9… pentru ca ei deja au gata f─âcut iPhone 7s ├«ns─â este in teste si ├«l lanseaz─â in Septembrie !!
  iPhone 8 este in schi╚Ťa ei se g├óndesc ├«nainte mereu