Super Sharp – o aplicatie promovata de Apple si disponibila la reducere

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Super Sharp este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad, compania Apple oferind-o gratuit in App Store pentru clientii sai, iar in clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera titlul pentru noi dupa instalare, el meritand cel putin incercat in urmatoarea saptamana.

Premiat in 2015 de catre Apple drept una dintre cele mai bune aplicatii din App Store, Super Sharp este un joc extrem de interesant in care va trebui sa ne folosim imaginatia pentru a taia diverse forme geometrice si a atinge alte puncte de control care sunt amplasate strategic de catre dezvoltatori in lumea virtuala.

Super Sharp are un gameplay foarte simplu, insa el este suficient de complicat pentru a va tine ocupati timp de cateva ore bune deoarece va trebui sa taiati fiecare forma geometrica suficient de bine astfel incat bucatile sale sa cada exact unde trebuie pentru a atinge celelalte forme geometrice existente in harti.

App Store Best of 2015! Your finger has never been so sharp! Cut with skill to complete the 120 ingenious physics levels of Super Sharp and become a cut master!

Super Sharp este disponibil pentru descarcare gratuita in format universal din App Store urmand acest link.