covfefe – cum a „aprins” Donald Trump internetul

covfefe este cuvantul de ordine al zilei si asta pentru ca presedintele american Donald Trump l-a scris pe contul sau de socializare in cursul zilei de ieri, pentru a-l sterge mai apoi. Mai jos puteti vedea imaginea cu mesajul publicat de catre Donald Trump, in care este inclus si cuvantul covfefe, iar de aici internetul a innebunit, fara vreo aparenta logica.

Stiti deja ca Donald Trump este un impatimit al Twitter-ului si ca singura aplicatie pe care o are pe iPhone este cea a retelei de microblogging, iar cu cuvantul covfefe a dorit sa porneasca o noua isterie. Desigur ca tweet-ul in care a fost mentionat pentru prima oara cuvantul covfefe a fost sters de catre presedinte, dar el l-a readus in discutie intrebandu-si urmatorii daca isi pot da seama ce inseamna el.

Ce inseamna covfefe ?

De aici au pornit o sumedenie de teorii cu privire la natura cuvantului covfefe, insa probabil ca niciuna dintre ele nu se apropie de adevarul, care pare destul de simplu. Cel mai probabil Donald Trump a apasat din greseala cateva taste inainte de a trimite tweet-ul, sau a dorit sa crie un alt cuvand, insa ceea ce a trimis spre Twitter a fost cuvantul covfefe.

Imi imaginez ca undeva din Casa Alba, Donald Trump priveste toata isteria din jurul cuvantului covfefe si rade de nu mai poate, in principal din cauza atentiei de care are parte. Analistii americani s-au intrecut in explicatii pentru semnificatia cuvantului covfefe, iar televiziunile de stiri au discutat intens cuvantul, desi in final totul nu are vreun rost.

Realitatea este ca Donald Trump poate spune orice prostie, precum un cuvant de genul covfefe, iar toata lumea va uita de ceea ce face, sau de probleme, si se va concentra pe el. Actiuni de acest gen sunt o buna metoda de a manipula lumea si de a distrage atentia de la ceea ce se intampla „in fundal”, asa ca covfefe probabil a fost un succes.

covfefe Donald Trump

Articolul precedentApple dezvaluie noi modele ale iPad inaintea WWDC 2017
Articolul următoreMAG: reduceri bune la boxele wireless din stoc
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.