Prima Pagina Twitter covfefe – cum a “aprins” Donald Trump internetul

covfefe – cum a “aprins” Donald Trump internetul

covfefe este cuvantul de ordine al zilei si asta pentru ca presedintele american Donald Trump l-a scris pe contul sau de socializare in cursul zilei de ieri, pentru a-l sterge mai apoi. Mai jos puteti vedea imaginea cu mesajul publicat de catre Donald Trump, in care este inclus si cuvantul covfefe, iar de aici internetul a innebunit, fara vreo aparenta logica.

Stiti deja ca Donald Trump este un impatimit al Twitter-ului si ca singura aplicatie pe care o are pe iPhone este cea a retelei de microblogging, iar cu cuvantul covfefe a dorit sa porneasca o noua isterie. Desigur ca tweet-ul in care a fost mentionat pentru prima oara cuvantul covfefe a fost sters de catre presedinte, dar el l-a readus in discutie intrebandu-si urmatorii daca isi pot da seama ce inseamna el.

Ce inseamna covfefe ?

De aici au pornit o sumedenie de teorii cu privire la natura cuvantului covfefe, insa probabil ca niciuna dintre ele nu se apropie de adevarul, care pare destul de simplu. Cel mai probabil Donald Trump a apasat din greseala cateva taste inainte de a trimite tweet-ul, sau a dorit sa crie un alt cuvand, insa ceea ce a trimis spre Twitter a fost cuvantul covfefe.

Imi imaginez ca undeva din Casa Alba, Donald Trump priveste toata isteria din jurul cuvantului covfefe si rade de nu mai poate, in principal din cauza atentiei de care are parte. Analistii americani s-au intrecut in explicatii pentru semnificatia cuvantului covfefe, iar televiziunile de stiri au discutat intens cuvantul, desi in final totul nu are vreun rost.

Realitatea este ca Donald Trump poate spune orice prostie, precum un cuvant de genul covfefe, iar toata lumea va uita de ceea ce face, sau de probleme, si se va concentra pe el. Actiuni de acest gen sunt o buna metoda de a manipula lumea si de a distrage atentia de la ceea ce se intampla “in fundal”, asa ca covfefe probabil a fost un succes.

covfefe Donald Trump

 • Dan

  Exact ca la curtea regelui, bufonul face ce știe el mai bine: bufonerii. Cu o mică excepție: acum bufonul are și rol de rege.

 • Srb Srb

  A inceput si Trump sa incerce sa ma copieze

 • looper

  Retardatul asta mai lipsea de aici… Acum e căruța plina.

 • Viorel Predatorul

  Te referi la ăla care crede că Trump a început să încerce să îl copieze?

 • Askforme69

  :)))))

 • edi

  Dacă nu locuiti in america nu vorbiti! Daca credeti ce zic știrile in romania..vai de voi ! In sfarsit un președinte demn de america ! Un președinte care a refuzat salariu, si care nu sta la casa albă! Un președinte care face ceva , nu ca cei din înainte lui ! Nu cioara aia de Obama care a facut datorii de miliarde de dolari americii.. ! Nu comentați dacă nu știți, sau dacă va luati dupa știrile din românia! Vedetiva de Iohannis al vostru lol

 • Fane

  Parca ai fi de la PSD Washigton 😬 …americanule.

 • Olimpiu

  @edi – Ia-l acasa daca-ti place, 90% din planeta va rasufla usurata. Si nici nu tre’ sa ai casa alba. 🙂

 • Dan

  Cu o așa atitudine, chiar nu e de mirare că susții un extremist, un xenofob și un bufon. Dacă tot a făcut întâmplarea ca să locuiești pe continentul nord-american, ar trebui ca expresia ”great minds think alike” să-ți fie familiară. Cu o completare: it also goes the opposite way around. Read between the lines. Or… not…

 • yO RPED

  Aha,deci daca vezi un barbat cu bate o femeie pe strada nu faci nimic din cauza ca “Atât timp cât nu-mi fac niciun rău, n-au decât” ?

 • Dan

  Aha, jumping on conclusions, aren’t we? Extrapolezi exact ca în bancul acela cu milițianul homofob. Despre ce scriu eu acolo și ce înțelegi tu…