Prima Pagina Apple Apple dezvaluie noi modele ale iPad inaintea WWDC 2017

Apple dezvaluie noi modele ale iPad inaintea WWDC 2017

Cu mai putin de o saptamana inainte ca WWDC 2017 sa inceapa, cateva dintre produsele pe care Apple le va prezenta acolo au fost dezvaluite pentru lumea intreaga. Mai exact, vorbim despre o serie de inregistrari pentru brevete de marca facute pentru Rusia, acestea dezvaluind o parte dintre noile produse pe care Apple vrea sa le anunte la WWDC 2017.

Pentru inceput, compania Apple vrea sa lanseze o noua tastatura Magic Keyboard, ultima avand o vechime de cativa ani, ea functionand wireless cu Mac-urile celor din Cupertino. Separat se pare ca patru noi modele ale iPad au fost descoperite in aceste brevete trimise spre inregistrate de catre Apple, ele avand identificatoarele A1670, A1671, A1701 si A1709.

Aici vorbim cel mai probabil despre noile tablete iPad Pro 10.5 inch si 12.9 inch care au fost prezentate in atat de multe zvonuri aparute in ultima perioada. Avand in vedere ca Apple lanseaza modele 4G si Wi-Fi ale iPad, avem cate doua identificatoare pentru fiecare model si e putin probabil ca in afara lor cei din Cupertino sa mai doreasca sa lanseze alte modele noi.

Separat se face referire si la unele identificatoare pentru mai multe modele de Mac-uri, insa acestea sunt identice cu cele pe care le au produsele aflate in momentul de fata in vanzare la Apple. Exista posibilitatea ca Apple sa actualizeze seria de Mac-uri fara sa faca schimbari majore separat de configuratia componentelor interne, Tim Cook anuntand ca acest lucru se va intampla.

WWDC 2017 este conferinta in cadrul careia compania Apple va prezenta iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 si tvOS 11, primele versiuni beta urmand a fi lansate atunci. Conferinta de deschidere a WWDC 2017 va avea loc luni, 5 iunie, incepand cu ora 20:00 si va astept pe iDevice.ro incepand cu 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta Apple.

Apple identificatoare ipad mac wwdc 2017

 • Srb Srb

  Ciudat multe sunt coduri pt actuale mac

 • Srb Srb

  Asta da event. Avem parte si de produse si de 4 sisteme de operare. Fata de altii ce au si ei un event pe An pt o mizerie de produs

 • Dan

  Care ar fi alea 4? Că eu știu doar 3: iOS, macOS, watchOS.

 • Dan

  Dammit son, ai dreptate. Patru sunt. Uitasem de tvOS 😀

 • Dan

  Sunt curios dacă vor veni cu TouchID integrat în ecranul lui 10.5… yeah, right. Wishful thinking…

 • Srb Srb

  tvOS

 • Srb Srb

  nu exista asa ceva. din surse sa zicem sigure,(momentan inca sunt zvonuri),abia luna aceasta sa reuseasca sa bage touchid in display. Productia ipad deja ajunge la 600k in iunie,deci too late.Si ipad va pastra touchid doar ca sper,vor veni tu versiunea 2.Nu va fi cu margini la fel de subtiri precum iphone…deci au unde sa bage butonul,posibil cel din iphone 7,rapid si fiabil,dar asta ar insemna sa bage taptic engine si in ipad, si asta ar rezulta sa bage si 3d touch in ipad…deci nu ma astept chiar la asa ceva,si nu cred ca este f necesar pe ipad. Pe ipad sper sa faca iOS mai special,sa lase suport multi user(sa poti schimba doar prin touchid user,precum la MBP),sa ai un file manangent ceva si mai imbunatatit,sa avem suport pt mouse etc si sa nu zic ca pe ipad mare ar fi ok sa poti rula 4 aplicatii in acelasi timp, si nu doar 2, avand ecranul indeajuns de mare