iPhone 8 – dimensiunile si o schimbare urata de design

iPhone 8 are dimensiunile si o schimbare urata de design dezvaluite de catre imagini si o schita furata de catre un angajat al Foxconn.

iPhone 8 are astazi parte de o noua confirmare a dimensiunilor alese de catre Apple pentru carcasa, dar si a unei schimbari urate pentru noul sau design. Informatiile ar veni de la persoane care lucreaza pe linia de productie a iPhone 8, iar ele sunt destul de exacte, deci probabil sunt de incredere, mai ales ca terminalul se apropie de intrarea in productie de test.

Conform acestor persoane din cadrul companiilor partenere ale Apple, iPhone 8 urmeaza sa aiba o lungime de 143.59m, o latime de 70.94mm si o grosime de 7.57mm. Comparandu-l cu iPhone 7, el va fi cu 6mm mai lung, cu 3mm mai lat si cu 0.4mm mai gros, deci va fi pozitionat de catre compania Apple ca un terminal intermediar intre iPhone 7S si iPhone 7S Plus.

Stiam deja ca iPhone 8 este gandit de catre compania Apple ca o solutie pentru cei care vor un ecran de 5.5 inch, dar nu si un smartphone cu dimensiuni foarte mari. iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, dar dimensiuni foarte apropiate de cele ale iPhone 7, nu iPhone 7 Plus, asa ca va fi o solutie pentru foarte multi fani ai celor de la Apple.

iPhone 8 – dimensiunile si o schimbare urata de design

Partea proasta a informatiilor de astazi cu privire la iPhone 8 are la baza faptul ca ele confirma din nou o schimbare urata pentru design-ul noului smartphone. Mai exact, vorbim despre faptul ca panoul frontal al iPhone 8 urmeaza sa aiba o portiune a ecranului dedicata pentru camera frontala si senzorii de proximitate, lumina ambientala, si ce va mai include Apple.

Din pacate puteti vedea ca iPhone 8 nu va avea un ecran cu design chiar atat de atractiv daca Apple va decide sa lase acea portiune cu senzor si camera in panoul frontal. Va fi deasemenea destul de ciudat de vazut cum va afisa iOS 11 informatiile pe ecranul iPhone 8 din moment ce exista o “gaura” in ecran care nu poate afisa vreun element al interfetei de utilizator.

Partea buna a acestor leak-uri sta totusi in faptul ca nu mai vedem un Touch ID in carcasa iPhone 8, el parand sa fie integrat in ecran de catre cei de la Apple. Desigur ca nimeni nu stie sigur daca iPhone 8 va oferi aceasta tehnologie in ecran, sau carcasa, dar ramane de vazut cu ce ne va mai surprinde compania americana in toamna.

iPhone 8 concept comparatie

iPhone 8 concept comparatie 1

iPhone 8 concept comparatie 2

iPhone 8 concept comparatie 4

iPhone 8 concept comparatie 3

58 COMENTARII

  1. Superb !! mai compact ca orice S8 S8+ sau iphone plus,aproape cat iphone normal dar cu display mai mare, deci Apple a gandit acest telefon pt ambele categorii de oameni, cei ce preferau telefonul mai compact din cele 2 si cei ce vroiau display de 5.5″
    Bravo Apple. O sa fie amprenta Apple acea taietura, chiar nu avea niciun rost sa faca si jos la fel doar ca sa fie simetric display..probabil va fi simetric cand este touchid afisat always on,pe display

  2. Cata atentie are Apple la detalii, deci in buzunar conteaza sa nu fie prea lung precum S8+ sau iphone plus,dar nici prea gros precum galaxiile,dar din pacate putin mai gros precum iphone 7,dar probabil are nevoie de putin spatiu pt componente. Sa speram ca aceasta grosime in plus va aduce avantajul sa nu fie camera prea iesita din carcasa ca sa nu mai fie carcotasi

  3. Cum poti sa scri asa o tampenie? Nu vezi ca da ca nuca in perete camera aia introdusa in ecran? 0 % sanse sa soata asa o bazaconie .. preiei tot felul de articole gasite pe siteuri fantoma si la dai ca venind de la surse credibile .. mai trece si tu prin filtrul gandirii ce scri

  4. pe fata nu arata chiar asa de rau, e ok, dar pe spate, daca va iesi camera din carcasa precum la 7 plus, e prastie. oricum, daca vor ramane la acelasi algoritm pt procesarea imaginii, vor fii aceleasi poze cu efect de aquarela.

  5. Da! Este superb! Tocmai bun de sters la fund! Tu ar trebui sa-l folosesti pentru a te sterge la gura la cat…..mananci. :)))) Vezi sa nu te scapi de atata bucurie.

  6. Deci daca va arata astfel, fara touchid pe spate sau alte tampenii, se va vinde precum painea proaspata calda si ieftina

  7. Pffff cat de urâtă e gaura aia in display ? arata ca dracu, mai bine intrerupeau display-ul mai jos si il faceau mai mic, decat sa ai gaura in ecran.

    Ca o sa ruleze un video sau un joc sau ceva ce vor face? Vor face partea aia neagra sau il vor lasa asa cu gaura? Si cand filmezi cum o sa se vada?
    Urat rau, nici chinezii nu ar scoate o asemenea mizerie.

  8. pai asta ai zis dar nu si motivul pt care nu trebuie sa aiba asa ceva…au margini groase…sau citesti pe jumatati. Se vede clar Essential smartphone are la fel taietura DAR are si margine in partea de jos…o mizerie de compromis fara rost

  9. Si Essential arata ca dracu, dar la fel si acest Iphone. Este o mizerie sa fac o gaura in display si sa iti afișeze informații in jurul gaurii.
    Aceeasi parere se pare o are si Zaone si sunt sigur ca mai sunt sj altii.

  10. essentialul are prea multe compromisuri, pe cand iphone 8 se va vinde ,dar fiind peste bugetul tau, este mai usor sa ataci si sa critici ceva ce nu iti permiti. Sunt sigur ca si el, a zis despre benzile cand a aparut iphone 6 ca nu prea este incantat, dar obisnuinta isi spune cuvantul si apreciezi produsul final si cat de bine este gandit si nu cele 2 compromisuri cand altii au zeci

  11. ba noi speram sa fie, pt ca daca vrem sa nu existe acel decupaj atunci trebuie sa pui margine groasa…si daca vrei margine groasa sus, atunci pt simetrie trebuie pus si jos…si ajungem la un galaxy S8..

  12. In stilul tău caracteristic de android lover și Apple hater ce ești,la fiecare(dar absolut fiecare) comentariu al tău trebuie sa bifezi doua chestii.
    1. Sa blamezi Apple pentru absolut orice
    2. Sa ridici in slavi android și mai ales Samsung pt absolut orice.
    Punctul 1 bifat cu brio,dar la punctul 2 s-a virusat robotelul cu Judy sau ce s-a întâmplat???
    Cum adică Essential creat de tata android-ului arată ca dracu?
    Te simți bine?

  13. Fiecare cu gusturile sale, eu unul as prefera ca acea parte de sus sa fie completa, și să mai adauge una jos (ar fi asemănat cu g6) și în partea de jos sa fii pus un buton lunguieț (că și așa touch id in ecran este incert) și un ecran 16:9 păstrând lățimea , ceea ce ne va da 5,5″ (că și s8+ tot 5,5″ are in multe aplicații și pe YouTube) și nu va creste nici în înălțime chiar daca are o margine jos.
    La design nu as putea cere mai mult în partea frontală, oricum in viitorul apropiat toate vor semăna cu G6

  14. pai nu vezi ca nu fac nimic ca Samsung? nu ne ofera mizerie useless cu edge display, nu ne ofera margini si sus si jos pt a face telefon alungit,iar in cazul S8+ si viitorul Note8 si mare,nu ne ofera buton bixby mecanic nu ne ofera findergprint pe spate langa camera si multe altele

  15. Pana sa ajunga orice device facut de Apple la nivelul unui Samsung, mai trec 10 ani. Sistem restrictiv, optiuni software cu lingurita in fiecare an ca sa zica WOW posesorii de iShit s.a.m.d. Incarcarea aia fast si prin wireless o tot asteptati de 3 ani si o sa mai asteptati. Cand esti snob si vezi marul pe spate gata, trebuie sa-l iei ca altfel rad cocalarii de tine. Cand nu te duce mintea, trebuie sa iei ceva simplu, fara widget-uri, fara meniu, fara prea multe optiuni software ca altfel trebuie sa gandesti si doare rau cand esti limitat. This is Apple! Hai acum, canta la alta masa. 🙂

  16. Apropo….porti ochelari? Nu de alta dar cat v-a tinut Apple pe ecrane de 4 inch ma gandesc ca aveai ceva probleme cu vederea.

  17. tocmai, eu vad bine si pe 3.5″ si pe 4″ si pe 20″
    nu vad problema…se pare ca pt cei saraci cu android, a fost cererea f mare pt display largit ca sa poate si ei vedea

  18. cu portia dar gandit, nu ca la altii de iti ofera toate mizeriile si ti le arunca acolo si te descurci tu cu ele,si probabil nu folosesti 95% din ele
    Vezi ca te contrazici, zici ca trebuie sa se cumpere marul pt ca altfel rad cocalarii de tine, pai tocmai, cei cu android si samsung rad de tine ca ai marul pe spate nu? deci cocalarii sunt acei useri

  19. Du-te la controale amanuntite. Serios, chiar ai probleme grave asta daca nu cumva te plateste Apple sa faci reclama buna la mizeriile pe care le produc. Eu in locul lor scoteam Iphone 7 si 8 cu ecran de 4.5 ca si asa nu va trebuie mai mare.

  20. “vezi marul pe spate gata, trebuie sa-l iei ca altfel rad cocalarii de tine” si cine rade pe aici de cei ce folosesc marul? cei cu samsung in special, deci din ce spui tu, rezulta ca cei cu samsung sunt cocalarii…serios te autojignesti
    Din moment ce faci asta este clar ca IQ tau este mult prea mic ca sa vezi cum isi gandeste Apple munca

  21. Sa inteleg ca pe 3.5″ si 4″ vezi bine dar pe 20″ nu vezi problema? Am tot vazut in ultima vreme ca vorbesti de IQ-ul persoanelor care comenteaza pe aici, dar vad ca tu te exprimi ca la piata:)).

  22. Va fi foarte Ok așa , in părțile de ecran stânga/dreapta vor fi informațiile de rețea , baterie , etc. Adică tot ce se vede in partea de sus a ecranului de acum , doar ca aceste informații vor fi împărțite , unele pe partea stânga (rețea ) și celelalte in dreapta ( baterie , ceas ) .

  23. așa e apple nici o data nu a duce nimic nou și când o face o cam și da în bara iphone 8 va fi tot sub galaxy S 8 apple nu e însetare sa aducă inovație.

  24. nu, crede-ma,Apple daca vroia sa faca un iphone si mai mare fizic ca iphone plus, anul acesta ar fi avut ocazia. Dar este clar ca nu, si,posibil, anul viitor iphone plus sa ramana la aceleasi dimensiuni dar sa aiba ecran de 6.2″

  25. nu e faza cu plan-sul dar iphone-ul este un telefon cam slab asta e adevarul nici anul asta nu cred ca chestia asta se va schimba.

  26. da cocal-ari sau oameni care nu au ce face cu banii eu mi-am luat un iphone 6S și îmi pare rău ca l-am cumpărat ca e o prostie.

  27. pai puteai sa citesti despre ios, sau sa il incerci, sau sa il comanzi online si daca nu iti placea,il returnai sau il dadeai cuiva
    ceva e putred aici, nimeni in ziua de azi nu mai plange dupa ceva ce detine, din moment ce ai posibilitatea de a incerca ce cumperi,si daca nu esti multumit nu il tii

  28. pai oricum îl vând anul asta și mai pun eu niște bani și o sa îmi iau un samsung Galaxy s 8 ios-ul oricum e pria simplu pentru mine.

  29. pai vezi cand il iei ,sa il testezi inainte, sa nu plangi iar dupa aceea. recomand comanda online,sa il poti folosi macar 1 sapt