Apple anunta lansarea Carpool Karaoke in Apple Music

Anul trecut compania Apple a cumparat emisiunea Carpool Karaoke, care il are in centru pe celebrul comediant James Corden, iar acum a anuntat cand o va lansa oficial in Apple Music. Conform celor din Cupertino, emisiunea Carpool Karaoke urmeaza sa fie disponibila in mod oficial in Apple Music incepand cu data de 8 august, deci peste mai bine de 2 luni de zile.

Apple ar fi dorit sa lanseze Carpool Karaoke in luna aprilie, insa din motive necunoscute a fost nevoita sa isi amane distributia noului format. Apple a anuntat ca emisiunea va veni cu o serie de noutati fata de formatul anterior, cea mai mare schimbare avand la baza faptul ca moderatorul se va schimba in fiecare emisiune.

Apple a anuntat si ca in fiecare emisiune va exista un grup diferit de vedete care vor participa, astfel ca emisiunea ar trebui sa atraga mai multa lume. Noul format al Carpool Karaoke va avea 16 episoade, fiecare dintre ele cu o durata de cate 30 de minute, iar James Corden se va ocupa de productia seriei, dar nu va aparea in fiecare episod, ca pana acum.

Printre vedetele care vor aparea in noul format al Carpool Karaoke s enumara : Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena si Shaquille O’Neal. Cu atat de multe nume mari, e putin probabil ca noul Carpool Karaoke sa nu aiba succes.

“Apple today announced Carpool Karaoke: The Series will be available to Apple Music subscribers starting Tuesday, August 8. The show will feature many of today’s biggest names in music, television, film, sports and pop culture buckling up and belting out their favorite songs for a road trip filled with comedy, conversation and music.”