eMAG: 1 iunie cu reduceri la Apple Watch de ziua copilului

eMAG are de 1 iunie reduceri foarte bune la Apple Watch pentru ziua copilului, preturile fiind mai mici cu pana la 1100 de LEI astazi.

eMAG are de 1 iunie in vanzare o varietate de modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1100 LEI si va recomand sa profitati de ocazie de ziua copilului. Veti gasi in categoria de produse din aceasta pagina diverse modele ale Apple Watch de 1 iunie care beneficiaza de reduceri de pana la 1100 LEI, deci aveti ocazia de a face un cadou foarte frumos de ziua copilului.

Apple Watch este un smartwatch dezvoltat de catre Apple, el avand functii biometrice pentru monitorizarea exercitiilor fizice, iar eMAG il are la promotii foarte bune de 1 iunie. Folosind Apple Watch va puteti imbunatati sanatatea si obtine mai mult de la exercitiile fizice zilnice, cei de la eMAG ajutandu-va sa cumparati modelul dorit cu reducere buna de ziua copilului.

eMAG vinde de 1 iunie 2017 zeci de modele noi ale Apple Watch, iar aici vorbim atat despre Apple Watch Seria 1, cat si despre Apple Watch Seria 2, lansate in 2016. In aceasta pagina gasiti categoria de produse Apple Watch noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, pentru acestea reducerea ajungand la 1100 de LEI pentru ziua copilului.

eMAG: 1 iunie cu reduceri la Apple Watch de ziua copilului

La eMAG gasiti de 1 iunie atat Apple Watch Seria 1, cat si Apple Watch Seria 2, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare. Apple Watch Seria 1 are aproximativ aceleasi componente ca Apple Watch Seria 2, diferenta fiind data de existenta unui GPS si a rezistentei la apa in al doilea model, asa ca fiti atenti ce alegeti sa cumparati de la eMAG in cursul zilei copilului 2017.

Daca nu va temeti de Apple Watch resigilate, atunci eMAG are de 1 iunie reduceri de pana la 900 LEI si la aceste modele de smartwatch Apple. In categoria de produse Apple Watch resigilate din aceasta pagina veti gasi multiple modele ale Apple Watch care au reducere de pana la 20% la eMAG, promotiile de ziua copilului fiind extrem de bune.

Apple Watch este un wearable extrem de eficient, el usurand preluarea informatiilor din iPhone, dar si monitorizarea activitatilor fizice, eMAG avand toate modelele potrivite de 1 iunie. La eMAG gasiti atat modelele de 38mm potrivite pentru mainile mici, dar si cele de 42mm, mult mai usor de folosit de catre oricine, chiar si de copiii care s-ar bucura sa primeasca unul de ziua copilului.

emag 1 iunie reduceri apple watch ziua copilului