Skype prezinta noua interfata a aplicatiei pentru iPhone

Skype a pregatit o schimbare majora pentru aplicatia dedicata iPhone, iar in clipul video de mai jos aveti o prezentare a ceea ce veti putea folosi in curand. Compania detinuta de catre Microsoft a avut aceasta noua interfata in dezvoltare timp de cateva luni, ea fiind concentrata pe interfata pentru conversatii, roboti virtuali, noi functie pentru camera si, desigur, stories.

Incepand cu aceasta actualizare cei de la Skype ne ofera posibilitatea de a personaliza modul in care arata diversele meniuri din interfata aplicatiei pentru iPhone si iPad. Puteti observa in clipurile video de mai jos ca Skype crede foarte mult in ideea dea le permite utilizatorilor sa aiba o experienta mult mai personala de a folosi serviciul de mesagerie si apeluri video.

Aici includem si functia stories, care este denumita Highlight in Skype, ea functionand intr-un mod similar cu cel al altor aplicatii. Mai exact, utilizatorii pot publica poze si clipuri video modificate intr-o sectiune speciala care sunt disponibile pentru prietenii lor timp de numai 24 de ore, dupa care dispar complet din cadrul retelei Skype.

In continuare, Skype a implementat si reactii la mesajele pe care le primim, ele fiind similare cu cele care oferite de catre compania Facebook. Practic, Skype s-a inspirat mult din Facebook si Snapchat pentru interfata noii aplicatii, dar in ziua de astazi toata lumea fura de la toata lumea si nimeni nu castiga nimic din asta, deci totul este in zadar.

Noua versiune a aplicatiei Skype va fi lansata astazi pentru Android, insa pe iOS ar trebui sa ajunga in aproximativ o luna.

“Highlights are Skype’s own take on Stories – something the company readily admits. “It’s like Facebook has said,” says Amritansh Raghav, Corporate Vice President of Skype, referencing remarks made by Facebook’s VP of messaging David Marcus, who recently argued that Stories “is definitely a format, the same way the feed is a format.””

https://www.youtube.com/watch?list=PLaLRbjVhH6kJyDzo1_aFwpumdgsQaHsol&v=RU9w41tPXyc