iOS 11 concept arata 50 de functii noi pentru iPhone

iOS 11 apare in, probabil, cel mai interesant concept de pana in prezent deoarece in aceasta seara avem ocazia de a vedea peste 50 de functii sugerate pentru iPhone si iPad. Acest concept pentru iOS 11 preia practic foarte multe functii care sunt disponibile pentru iPhone si iPad prin jailbreak, dar pe care compania Apple ar trebui sa le ofere nativ in sistemul de operare.

De la un Control Center cu mai multe toggle-uri pentru a controla functii in iOS 11 si pana la un Siri regandit pentru a fi intr-adevar util, acest concept acopera orice ti-ai dori. El prezinta un nou mod de a vedea aplicatiile in iOS 11, noi optiuni pentru vizualizarea de notificari in LockScreen, dar si schimbari mari pentru widget-urile introduse chiar anul trecut de Apple.

Despre iOS 11 nu stim mai nimic in momentul de fata, iar asta pentru ca Apple a avut grija ca schimbarile noului sistem de operare sa fie tinute secrete de cei care sunt interesati sa le afle. In aceasta idee, nu putem decat sa ne imaginam ca iOS 11 va prelua macar o parte dintre toate sugestiile facute in concepte de acest gen, care sunt de altfel grozave.

iOS 11 va fi o schimbare majora pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar compania Apple va implementa peste 100 de noutati pentru utilizatorii sai. O parte dintre ele le vom afla luni, insa o parte le vom afla abia in toamna acestui an, cand iOS 11 va fi lansat oficial de catre cei de la Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile active la nivel global.

WWDC 2017 este conferinta in cadrul careia compania Apple va prezenta iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 si tvOS 11, primele versiuni beta urmand a fi lansate atunci. Conferinta de deschidere a WWDC 2017 va avea loc luni, 5 iunie, incepand cu ora 20:00 si va astept pe iDevice.ro incepand cu 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta Apple.