Samsung Galaxy Note 8 – ce ecran va avea ?

Samsung Galaxy Note 8 va avea un Infinity Display cu diagonala de 6.3 inch integrat impreuna cu o rezolutie mare pentru o experienta excelenta.

Samsung Galaxy Note 8 se apropie incet, dar sigur, de lansarea oficiala, iar asta inseamna ca tot mai multe detalii incep sa apara in legatura cu viitorul smartphone premium al Samsung. In aceasta idee, astazi aflam ca Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch care se va numi Infinity Display, insa informatia nu este chiar atat de noua.

Zvonuri din ultimele saptamani sugereaza exact acelasi lucru, mai exact ca Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu aceasta diagonala foarte mare. Ecranul Infinity al Samsung Galaxy Note 8 va fi deasemenea curbat spre marginile exterioare ale carcasei, el fiind practic identic cu cel din Samsung Galaxy S8 Plus, exceptand diagonala.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala atat de mare, el va avea si un screen ratio de 18.5:9 pentru clientii Samsung. Mai mult decat atat, ecranul Infinity al Samsung Galaxy Note 8 va avea si o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, adica identica cu cea oferita in Samsung Galaxy S8, desi ea nu este in mod nativ activata.

Samsung Galaxy Note 8 – va avea un ecran Infinity cu diagonala mare

Desi s-a zvonit ca Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa aiba rezolutie 4K, se pare ca in realitate cei de la Samsung aleg solutia cea mai simpla si o rezolutie folosita intr-un model anterior. Mai mult decat atat, Samsung a incercat sa integreze si un cititor de amprente in ecranul Samsung Galaxy Note 8, dar nu se stie daca a reusit, sau nu, sa-si finalizeze planurile.

Implementand un ecran Infinity in Samsung Galaxy Note 8, cei de la Samsung fac alegerea simpla de a oferi o componenta foarte populara. Ecranul Infinity din Samsung Galaxy S8 este extrem de apreciat de catre utilizatorii din lumea intreaga, asa ca alegerea implementarii sale in Samsung Galaxy Note 8 este una foarte usoara si logica pentru Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa fie prezentat in august, sau cel tarziu la IFA Berlin 2017, care va avea loc la inceputul lunii septembrie. Cei de la Samsung incearca sa prezinte Samsung Galaxy Note 8 inainte ca iPhone 8 sa isi faca aparitia, dar daca se vor grabi, atunci el ar putea fi un esecl cel putin la fel de mare precum Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 8 Infinity Display