iPhone – jocurile de fotbal recomandate de angajatii Apple

Daca va plac jocurile de fotbal pentru iPhone, atunci angajatii companiei Apple au pentru voi o selectie noua de titluri pe care le puteti incerca pe propriile terminale. Vorbim despre cele mai bune jocuri de fotbal care sunt disponibile in momentul de fata pentru iPhone, iPad si iPod Touch in AppStore, ele fiind favoritele angajatilor celor de la Apple.

Vorbim despre o selectie foarte riguroasa facuta de catre angajatii Apple pentru jocurile de fotbal disponibile pentru iPhone si iPad in momentul de fata. Printre ele se afla jocuri de fotbal foarte populare precum FIFA 17, Pro Evolution Soccer 17 si multe alte jocuri care ofera o experienta extrem de buna indiferent de iDevice-ul pe care decideti sa le instalati.

Jocurile de fotbal recomandate de catre angajatii companiei Apple contin majoritatea echipelor de fotbal din Europa, dar cu siguranta pe cele mai populare dintre ele. In aceasta idee, veti putea controla jucatorii vostri favoriti direct de pe iPhone, iPad si iPod Touch in meciuri incinse in care va trebui sa va dovediti indemanarea, inclusiv in meciuri online.

Toate aceste jocuri de fotbal pentru iPhone si iPad recomandate de catre angajatii companiei Apple au fost testate inainte de a fi incluse in aceasta sectiune. Our Favourite Football Games este denumirea sectiunii cu jocuri de fotbal pe care angajatii Apple le apreciaza, iar daca sunteti interesati de ea, o puteti accesa urmand acest link.

jocuri fotbal iPhone favorite angajati Apple