iOS 10.3.2 – trucuri si buguri secrete pentru iPhone

iOS 10.3.2 si iOS 10.3.3 contin o gama foarte variata de buguri care pot fi transformate in trucuri ce ne permit sa modificam functionalitatea iPhone intr-un mod care sa ne fie de folos. Vorbim despre probleme ale sistemului de operare care ne ofera posibilitatea de a beneficia pde un iPhone fara jailbreak de unele modificari oferite doar prin el.

De la posibilitatea de a elibera spatiu de stocare ocupat de fisiere inutile in iPhone si pana la trucuri pentru modificarea interfetei, iOS 10.3.2 si iOS 10.3.3 au multe surprize interesante. Toate acestea sunt disponibile deoarece Apple nu le considera a fi suficient de importante pentru securitate sau experienta de utilizator, astfel ca nu le repara.

Acest lucru este bun pentru noi, deoarece ne permite sa ne bucuram de unele probleme care ne sunt de folosi si pe care compania Apple nici nu ar trebui sa le rezolve. In clipul video de mai jos puteti vedea toate aceste buguri si trucuri prezentate in detaliu, inclusiv pentru modul de implementare, asa ca stiti la ce sa va asteptati de la ele.