watchOS 4 – noutati pentru fete si toate functiile noi

watchOS 4 este viitoarea versiune majora a sistemului de operare pentru Apple Watch, in aceasta seara compania Apple prezentand tot ceea ce aduce el nou. Noutatile watchOS 4 sunt dezvaluite in timp real de catre angajatii celor de la Apple chiar in aceste momente, foarte multe functii interesante fiind oferite de catre ei pentru utilizatorii globali.

Primele schimbari din watchOS 4 sunt pentru fetele Apple Watch, acestea urmand a avea informatii preluate direct din asistentul personal Siri folosind inteligenta artificiala. Apple foloseste inteligenta artificiala din iOS pentru a oferi in watchOS 4 informatii relevante pentru Apple Watch, totul intr-un format complet nou fata de trecut.

O alta fata interesanta pentru watchOS 4 si Apple Watch este cea caleidoscop, compania Apple implementand-o pentru a ne oferi posibilitatea de a face mai multe combinatii de culori si elemente. Noi caractere din Toy Story vor avea cum cate o fata disponibila in watchOS 4 separat de Mickey, ele avand noi animatii implementate.

watchOS 4 – noutati pentru fete si toate functiile noi

Daca folositi aplicatia de activitate, atunci veti avea parte de noi animatii in momentul in care va atingeti achievment-urile.

In cazul muzicii, Apple Watch cu watchOS 4 va afisa muzica favorita din Apple Music cu noi coperti de albume preluate din platforma. watchOS 4 va afisa mai simplu muzica din Apple Watch, permitand ascultarea mai rapida a muzicii folosind o noua aplicatie Apple Music creata special pentru actualizare.

Daca folositi Apple Watch pentru inot, atunci watchOS 4 va aduce o noua setare pentru sesiunile de inot facute in bazin, aceasta afisand achievment-uri personalizate. Mai mult decat atat, watchOS 4 va afisa si un “antrenor personal” care sa afiseze recomandari personalizate pentru sesiunile noastre in functie de cele trecute.

Daca mergeti des la sala, atunci watchOS 4 va permite sincronizarea Apple Watch cu unele echipamente de fitness folosind NFC. Apple Watch va prelua inforamtii de la acestea privind toate sesiunile noastre de fitness si va afisa un istoric al tuturor sesiunilor.

watchOS 4 va fi lansat in versiune beta astazi.

watchOS 4 noutati apple watch

watchOS 4 noutati