Chrome 59 a fost lansat de catre Google

Chrome 59 a fost lansat de catre compania Google in cursul noptii trecute pentru Windows si macOS, noua versiune aducand foarte multe schimbari importante. Pentru inceput, Chrome 59 aduce rezolvari pentru 30 de vulnerabilitati raportate companiei Google, 5 dintre acestea fiind critice, deci permiteau exploatarea calculatorului prin exploit-uri dedicate.

Chrome 59 este un update critic pentru cei care au nevoie de securitate ridicata pentru calculatorul pe care ruleaza Windows si macOS, asa da daca va pasta de asta, trebuie sa facetia ctualizarea. Google a platit cateva zeci de mii de dolari pentru unele dintre vulnerabilitatile rezolvate de catre Chrome 59, asa ca nu exista motive sa evitati actualizarea in momentul de fata.

Separat de rezolvarea acestor probleme majore ale Chrome 59, compania Google a implementat si optiunea de a primi notificari desktop pe macOS. In continuare, cei de la Google au imbunatatit performantele generale ale Chrome 59, astfel ca accesarea paginilor web se va face ult mai rapid decat in versiunea anterioara, desi n-au fost oferite procente pentru asta.

In final, Google promite si ca folosind Chrome 59 vom avea un consum mai redus de memorie RAM in timpul accesarii paginilor web. Aceasta este o mare problema a browserului celor de la Google, ea generand si consum mare de baterie a laptop-urilor, insa teoretic, Chrome 59 ar trebui sa imbunatateasca inclusiv autonomia bateriei, separat de consumul de resurse.

Chrome 59 poate fi instalat chiar in momentul de fata direct din versiunea anterioara a browserului.

Chrome 59 Google